De gehaakte Minion.

De gehaakte Minion.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is alweer eventjes geleden dat ik ging haken. Het was in 2014 toen heb ik een Minion gehaakt in het begin dacht ik ohhh leuk een minion haken maar wat was het een klus. Zeker als je weet dat ik niet iemand ben die veel knutselt. 

Heel dapper begon ik met de minion te haken gewoon rondjes haken hoe moeilijk kan het zijn maar hij werd wel 30 cm ongeveer dus ik was er nog lang niet.

En ik was zo trots dat het me lukte en het werd zo waar ook nog netjes ( ik haak haast nooit he!)

Tjee wat al een eind he, en ik was er al zo trots op dat ik zo ver was. Ach eigenlijk was dit ook niet moeilijk hoor want je doet aldoor het zelfde.

Hier is het lijf helemaal klaar en ook al gevuld. Je kan natuurlijk speciaal dure vulling kopen, maar ik ben naar de Action gegaan heb er een kussentje gekocht zonder hoesje lekker goedkoop en die heb ik open geknipt en die vulling gebruikt voor de minion.

Van vilt heb ik oogjes geknipt en met textiel lijm op het hoofd van de Minion in wording geplakt. Ik was best wel enthousiast want ik vond het leuk om te doen en hij werd nog leuk ook. 

Zo het begint echt op een minion te lijken. Het haar wat eerst slap op zijn hoofd lag heb ik met haarlak ingespoten en toen bleef het rechtop staan. Wel extra sterk natuurlijk.

En toen moest ik zijn blauwe broekje maken, dus weer rondje haken alleen dan blauw en iets over de helft van het broekje werkje het af en haak je nog een klein stukje omhoog het lapje van zijn tuinbroekje.

Ja hoor zijn broekje is ook gelukt ik werd er zo blij van dat mij dit lukte echt super trots. Maar nu moet ik zijn armen nog gaan haken.

Hieronder zie je dat de minion zijn broekje helemaal klaar is, en hij heeft ook nog een gehaakte bril gekregen. Ook de wenkbrauwen zijn gehaakt. En alles helemaal door mij zelf gedaan.

Mijn eigen gemaakte Minion, gemaakt voor mijn schoonzoon omdat hij helemaal gek ik van minions.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (18 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk gedaan hoor
| 19:13 |
Dankjewel.
| 20:34 |
Wat is die leuk
| 19:21 |
Dankjewel
| 09:33 |
Ooowwh wat is tie leuk!
| 15:32 |
leuk he vond hem zelf ook erg leuk.
| 16:31 |
Plezant . Heel mooi gedaan.
| 11:36 |
Dankjewel.
| 13:44 |
Heerlijk tijdverdrijf om te haken knap hoor je eerste project is goed gelukt. Ik heb net zwarte pietjes gemaakt voor de kleinkinderen en ben nog bezig met een plaid beetje jammer dat die straks als hij af niet meer bij de kleuren van ons huis passen want die zijn we aan het veranderen hahaha
| 09:32 |
oh dat is inderdaad wel jammer. ik heb wel meer gehaakt hoor maar dit was wel het eerste grote wat ik maakte.
| 13:43 |
Enig gemaakt! Ik had niet in de gaten dat jij ook graag haakt :D
Zelf haak ik het liefst bruikbare spullen.
Van stof maakte ik ooit een Barbapappa. Ook heel leuk om te doen.
| 09:04 |
Oh wat leuk zeg, heb je die ook op je blog staan
| 13:40 |
Nee :)
| 13:58 |
Wat leuk!!!!! zijn ze.
| 09:01 |
Heel erg bedankt
| 09:02 |
Heel mooi gedaan.
| 09:01 |
Dankjewel
| 09:02 |
Ooh...Wat ontzettend leuk geworden
| 08:58 |
Dankjewel
| 09:01 |
Oh enig zeg!
| 08:48 |
Dankjewel
| 08:53 |
Prachtig gemaakt hoor!
| 04:04 |
Dankjewel
| 08:29 |
Geen dank hoor. :-)
| 17:03 |
super gelukt joh. Was hij er blij mee??
| 23:06 |
Ja hij was er zeker blij mee
| 08:29 |
:-)
| 20:24 |
Ik heb er ook vele gehaakt, blijft een leuk iets die Minions. Heb ooit voor een broer van mij een Minions bruidspaar gehaakt, zodat ze die voor hun trouwkaart konden gebruiken. Je kunt zoveel leuks ermee doen. Die van jou is ook echt super leuk geworden.
| 22:07 |
Dankjewel, het was wel een grote Minion maar hij was wel leuk en ben er nog steeds trots op.
| 22:08 |
En terecht trots :)
| 22:11 |
Ziet er leuk uit en wat lief van jou om hem voor schoonzoon te maken!
| 20:36 |
ja soms ben ik best lief ;-)
dankjewel voor je reactie.
| 20:42 |
Ziet er leuk uit
| 19:36 |
Dankjewel
| 19:41 |
Is wel leuk!
| 19:29 |
Dankjewel.
| 19:30 |
Haha. Die is leuk! Die wil ik ook nog wel. Leuk gedaan
| 19:27 |
Dankjewel, ben er ook nog steeds erg trots op!!!
| 19:29 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen