×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
De kerstboom....


Gisteren had ik er nog over met iemand dat ik de kerstboom pas op 6 december neer zou zetten, even later zegt manlief tegen mij ik ga de kerstboom van zolder halen ! Ik zeg huh meen je dat nou, ja zegt hij want de kleinkinderen komen nu toch pas weer naar sinterklaas dus van mij mag de boom komen. Ach waarom ook niet de winkels liggen ook vol met kerstspullen. Dus zo gezegd zo gedaan de kerstboom van boven gehaald en de kerstballen en spullen leuk leuk ik merk dat ik gelijk heel enthousiast word, en ik word er zo blij van heerlijk toch die lampjes en de boom ik vind het heerlijk. En nu hebben wij voor het eerst de kerstboom al staan voor 5 december. Wie heeft er nog meer de kerstboom al staan en wie vind dat het echt niet kan en dat je moet wachten tot na sinterklaas?  

Dit is hem dan onze mooie kerstboom. De headerfoto komt van pixabay.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts