De kerstboom....

De kerstboom....


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteren had ik er nog over met iemand dat ik de kerstboom pas op 6 december neer zou zetten, even later zegt manlief tegen mij ik ga de kerstboom van zolder halen ! Ik zeg huh meen je dat nou, ja zegt hij want de kleinkinderen komen nu toch pas weer naar sinterklaas dus van mij mag de boom komen. Ach waarom ook niet de winkels liggen ook vol met kerstspullen. Dus zo gezegd zo gedaan de kerstboom van boven gehaald en de kerstballen en spullen leuk leuk ik merk dat ik gelijk heel enthousiast word, en ik word er zo blij van heerlijk toch die lampjes en de boom ik vind het heerlijk. En nu hebben wij voor het eerst de kerstboom al staan voor 5 december. Wie heeft er nog meer de kerstboom al staan en wie vind dat het echt niet kan en dat je moet wachten tot na sinterklaas?  

Dit is hem dan onze mooie kerstboom. De headerfoto komt van pixabay.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
haahh Ik vind niets.. de hulp komt en dan wacht ik af..
maar als ze hem weer willen helpen aftuigen-houd ik ze stuk voor stuk wat maanden tegen...veel te leuk
gave boom hebben jullie dr weer van gemaakt, top
| 17:41 |
Dankjewel lieverd voor je complimenten
| 19:54 |
Ik was het van plandere maar was veel te druk voor anderen
| 13:11 |
maar hij staat nu toch?
| 18:11 |
Nee deze is van mijn moeder
| 18:15 |
ohh die van jou moet nog?
| 18:30 |
Waarom ook niet toch? We mogen het best gezellig maken deze maand!
Een mooie boom, vooral ook met die vlinders.
| 02:10 |
Vind ik ook hoor, dankjewel
| 09:17 |
Graag gedaan. :-)
| 01:25 |
gezellig toch ook
| 09:39 |
vind ik wel Johan brengt echt gezelligheid in huis
| 10:45 |
oeps ja wel vroeg. Maar vrijdagavond kwamen wij bij onze dochter vandaan en toen heb ik de 1e boom ook al ergens binnen zien staan. Tja de winkels beginnen er steeds vroeger mee dat het gewoon belachelijk wordt. Ik vind dat er wat dat betreft best meer aan sinterklaas gedaan mag worden in de winkels. Zelf doe ik het echt pas na sinterklaas. Manlief hoop ik deze week wel zover te krijgen ja. Hij vindt het prima als het eenmaal straat maar voor die tijd watjes in je oren hoor.
Maar.......de jouwe staat er prachtig bij geniet ervan.
| 00:25 |
Hier stonden al meerdere bomen in november nou dat vond ik echt te vroeg hoor.
Maar ach dit vond ik mee vallen.
| 09:11 |
ik moet zeggen dat ik er inmiddels al meer zie. En de lampjes buiten beginnen ook steeds meer te komen. Dat vindt ik helemaal leuk. Ik zag vanmiddag buren beneden mij hebben de kerstboom al op het balkon staan. Ook zo leuk helaas voor buiten heb ik manlief nog nooit zover gekregen.
| 20:08 |
Ik vind het ook gezellig zo in deze donkere dagen wat vrolijkheid
| 22:03 |
dat is het enige leuke aan deze donkere dagen. Buiten dan hé binnen gezellig hoor lekker de kaarsjes aan.
| 00:14 |
Klopt helemaal, de donkere dagen vind ik verschrikkelijk
| 09:18 |
vooral buiten met die straatverlichting op half 7 vreselijk!!
| 15:58 |
Ziet er goed uit! Mooie foto!
| 23:25 |
Dankjewel voor je reactie.
| 10:45 |
Mooie boom. Ik wacht meestal tot de laatste week voor kerst. Dan kun je voor weinig geld nog een boom kopen. Ik zet ook altijd een 'echte', dus wat Hans al zegt, niet te vroeg zetten vanwege de naalden. Hij blijft trouwens wel vaak tot ergens in februari staat.
| 20:02 |
oh dat is wel gezellig hoor een echte boom, wij hebben geen echte maar wel een mooie neppe ;-)
| 20:23 |
Ik heb de boom afgelopen woensdag gezet, ook vroeger als anders ;) Ach, toen had ik even tijd en zin, dus maar meteen aan begonnen haha
| 19:50 |
ik vind dat het ook best kan hoor het is toch zo gezellig.
| 19:54 |
Het is zeker erg gezellig al die kleine lichtjes, maakt het meteen ook lekker knus :)
| 19:58 |
Oh die vlinder is erg mooi!
Zet hem normaal ook pas op 6 december. Gisteravond pakjes avond gedaan en vroeg aan man of hij wel of niet een boom wilde zetten. Denk dat we het maar niet doen met de pup nu. Het is dat ik er vandaag toch geen zin in had, anders had alles beneden gestaan en klaar geweest voor man thuis kwam van de voetbal. Nu doe ik het morgen/overmorgen denk ik
| 17:21 |
Leuk en gezellig weer hoor de kerstboom
| 17:52 |
Bij ons komt ook de kerstboom pas na 5 december tevoorschijn, anders wordt het zo verwarrend voor de kinderen. ;)
| 13:47 |
Ja maar mijn kids wonen niet meer thuis
| 17:54 |
Dat begreep ik al uit je tekst inderdaad, maar dat is bij ons de reden waarom we de kerstboom pas na Sinterklaas optuigen. ;) :)
| 20:24 |
dat snap ik helemaal hoor.
| 20:25 |
We hebben de sint al gevierd (gisteravond), maar we wachten toch nog eventjes met de kerstboom. We zetten een 'echte', als die te vroeg staat liggen de meeste naalden rond kerst er al onder ...
| 12:50 |
Ja dat kan ik me wel voorstellen een echte laat dan zo snel de naalden vallen is ook niks.
wij vieren dinsdag sinterklaas bij mijn dochter thuis met de kleinkindjes dus.
| 12:52 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen