Eenzaam rood dag 5

"Eenzaam rood" dag 5


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag is het helaas alweer de laatste dag van "Eenzaam rood". Ik vond het een hele leuke challenge. Maar ja ik vind foto's maken en kijken ook erg leuk dus is zo'n challenge ook gauw leuk. Ik hoop dat iedereen heeft genoten van mijn foto's. Ze mogen best allemaal nog gedeeld worden voor meer bereik want ik ben trots om mijn foto's te laten zien.

Wil je weten wat de bedoeling is van deze Challenge kijk dan hier.

Mijn bijdrage van dag 1

Mijn bijdrage van dag 2

Mijn bijdrage van dag 3

Mijn bijdrage van dag 4

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Stuk voor stuk zijn het mooie uitsnedes van t leven rondom, top
| 10:02 |
Dankjewel Karin.
| 09:54 |
Ik heb deze ook laten voorbijgaan.
| 14:32 |
Maar je kan hem toch nog doen niets moet alles kan.
| 17:55 |
Mooi ingevuld. Deze challenge heb ik laten voorbij gaan. Ik zat in een erg drukke toneelperiode, die nu voorbij is. Weer tijd voor Yoors dus ! :-)
| 11:36 |
ik ga er mee hoor heb ik besloten Deweputra gaat er ook mee door.
| 11:44 |
Je kan natuurlijk ook nu beginnen met "eenzaam rood" zit toch geen tijd aan vast van wanneer iemand dat moet doen! en daarbij ik ga er mee door samen met Dewaputra die het ook leuk vind. dus doe gewoon lekker mee zo lang je het leuk vind.
| 11:52 |
Ik ben een inhaalbeweging qua recepten aan het maken, hier op Yoors. Kruipt ook wel wat tijd in, om het eerst zelf uit te proberen, foto's te nemen en dan het recept uit te schrijven. Voorlopig houd ik me daar nu mee bezig. (En series bekijken die ik voor de drukke toneelperiode al volgde, samen met wat boeken lezen.)
| 16:21 |
Dan heb je het nog steeds druk genoeg.
| 17:03 |
Aangenaam druk, niks wat echt moet ! Dat maakt een groot verschil...
| 17:13 |
Eenzaam maar wel mooi
| 09:29 |
Ja ik vond hem ook erg leuk
| 11:09 |
hele mooie haan!!
| 23:25 |
Ja zeker wel
| 23:33 |
Echt een leuke serie wist je neer te zetten aj...gaaf ook deze kip weer
| 20:10 |
Dankjewel voor je reactie
| 21:14 |
Leuke bijdrages heb je, ook deze.
| 15:38 |
heel erg bedankt Ingrid.
| 15:39 |
Leuk die witte haan met die felrode kam. Prachtige bijdrage!
| 14:42 |
Dankjewel voor je reactie.
| 14:43 |
heel mooi dier ook
| 13:15 |
Dankjewel.
| 13:36 |
Die ziet er deftig uit. Eenzaam maar deftig :) Wat mij betreft mag je er nog een paar dagen aan vastplakken hoor.
| 13:11 |
Ik vind het ook erg leuk om te doen, doe je mee dan Dewaputra?
| 13:36 |
Ik zit al op dag 6 :)
| 13:44 |
ik zag het hahah ik ga ook door
| 13:45 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen