Eenzaam Rood/ Lonely Red, the Photo Challenge goes on...   2

Eenzaam Rood/ Lonely Red, the Photo Challenge goes on... 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Omdat mij gevraagd ik voor 4 -4 -2018 ook mijn bijdrage te leveren zal ik vandaag proberen om de laatste foto's gelijk vandaag te plaatsen. Deze challenge bedacht door Enrique vind ik gewoon te leuk om niet aan mee te doen.

Ik heb nu uit mijn archief een foto van een mooie rode roos gekozen. Deze foto heb ik gemaakt in 2014 in Duitsland in een restaurant waar we toen gingen eten ik vond het een pracht van een roos en eigenlijk nog wel. Alleen is de kwaliteit van de foto minder dan de foto's die ik nu maak. 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nou hij staat er prachtig op vind ik! Een rode roos is ook een klassieker die niet mag ontbreken!
| 21:31 |
Precies dat dacht ik ook
| 09:20 |
Heel eenzaam, maar prachtig rood!
| 19:50 |
Precies dat dacht ik ook
| 20:24 |
Wel een schone rode hoor
| 12:37 |
Dankjewel.
| 12:57 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen