Eenzaam Rood/ Lonely Red, the Photo Challenge goes on...   3

Eenzaam Rood/ Lonely Red, the Photo Challenge goes on... 3


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Deze prachtige Sint Jans vlinder zette ik van het zomer op de foto tijdens een wandeling. Zelf vind ik dit nog steeds een prachtige foto, ben er erg tevreden over. Deze Challenge doe ik aan mee omdat ik het zo leuk vind. Enrique is de bedenker van deze mooie Challenge. Ik plaats er meer op 1 dag omdat deze op 4 april stopt!

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hele mooie foto, Gertiena. Het is een van de vlinders die ik nog nooit voor de lens van mijn camera heb gekregen. Ze vliegen kennelijk niet in het zuiden van Frankrijk.  Maar eind juli ben ik weer voor een maand in NL en zal ik een poging doen om dit leuke specimen te spotten.
| 15:50 |
Ik hoop dat het je dan gaat lukken in die maand
| 11:07 |
een schitterende foto en heel toepasselijk voor de challenge eenzaam rood. Top!!
| 00:02 |
Dankjewel
| 09:15 |
Wat een mooie vlinder, ik ken hem niet.
| 22:47 |
Ik eerst ook niet had hem ook nog nooit gezien.
| 09:08 |
Ja, ik herken 'm! Dit giftige beestje zit ook op diezelfde plant-/bloemsoort als rups, ook dan erg giftig maar wel mooi. De vlinder vind ik mooier dan de rups maar dat is eigenlijk altijd zo.
| 21:33 |
Heb er niet aan gedacht dat ze giftig waren alleen paar foto’s gemaakt
| 09:08 |
Prachtige foto! Ik wist niet dat de challenge stopt...
| 19:51 |
Ja het is echt zo r april
| 20:23 |
Alleen vandaag en morgen nog Christel. Heb je nog foto's? ik zet ze er nog met alle plezier bij!
| 21:34 |
Nee, maar ik zal nog even rondkijken :-)
| 21:43 |
:-D
| 00:52 |
Bedenk je ook. Iet fotochallenge?
| 09:15 |
deze closeup is mooie voor quote oid
| 15:28 |
Als je wil lenen ff me prive berichtje sturen is altijd goed he ;-)
| 15:30 |
dat herinner ik mij zeker nog,kwgG
| 15:34 |
👍😉
| 15:39 |
ik repost hem nu gewoon met kort dichtseltje
| 15:40 |
Dat mag ook hoor !
| 15:41 |
Die is mooi!
| 15:14 |
Dankjewel Ingrid.
| 15:30 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen