Eenzaam Rood/ Lonely Red, the Photo Challenge goes on...   7

Eenzaam Rood/ Lonely Red, the Photo Challenge goes on... 7


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zo de laatste in de serie van eenzaam rood challenge van Enrique. Het was weer leuk om mee te doen ik heb het nu wel allemaal archief foto's gebruikt, o nee toch niet de 1e foto had ik gemaakt toen ik aan de wandel was. Maar ik heb genoeg foto's dus er zitten genoeg bij waar rood opstaat. 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik vind 'm erg mooi 🌺
| 12:42 |
Heel erg bedankt
| 21:59 |
mooie rode bloemen.  
| 22:45 |
Dankjewel
| 09:14 |
die lijken er wel op ja maar dat is deze niet hoor.
| 17:25 |
die ken ik,zoog ik altijd nectar uit de kelk
| 17:20 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen