×

Yoors


Inloggen
×

YoorsFotoshoot dochter

Fotoshoot dochter


 

Dat ik veel foto's maak was jullie vast niet ontgaan. Ik wilde een keer iets anders dus ik denk ik ga een fotoshoot doen. Dus ik stuur mijn dochter een berichtje van, he ik wil graag een fotoshoot maken met jou lijkt je dit wat? Ja mam natuurlijk leuk wanneer? Ik zeg wanneer kun jij in verband met je werk en je kids. Dinsdag 28 augustus hebben we afgesproken. Echt leuk heb er dan ook erg veel zin in om dit te gaan doen. Lees eerst nog even wat op internet over fotoshoot maken nou dat lijkt me niet zo moeilijk dus dat komt vast goed. Ik zal hier onder foto's plaatsen van de shoot en ook bewerkt.

Terhorsterzand vind ik altijd mooi om te wandelen en te fotograferen, zo ook deze fotoshoot. 

 

Ik had gezegd doe maar iets fleurigs aan want het gaat om jou op de foto dus je mag best iets fels aan doen. En dat is op deze foto goed gelukt. Donkere wolken op de achtergrond en zij met haar mooie felle shirt op de voorgrond.

Het is heerlijk weer en we hebben grote lol tijdens het foto's maken. Maar de foto's zijn erg mooi geworden, ik ben erg tevreden hoe ik dit heb gedaan.

 

Voelde net een echte fotograaf, kijk maar even in de lens, uh kijk nu maar even vooruit. Ja heel goed en nu zo en nu zo geweldig leuk om te doen. 

 
 

Een bank leuk kan je mooi op liggen en dan met die ven op de achtergrond dat is vast leuk, en hier het resultaat.

Aan de andere kant van Terhorst is een oude bunker hier hebben we ook verschillende foto's gemaakt.

 

Foto's maken is heel erg leuk, dan thuis de foto's bekijken en bewerken dat is ook leuk en zo kan je een hele mooie serie maken. Ik hoop dat jullie de blog en fotoshoot leuk vinden en een reactie geven wat jullie ervan vinden. 

 

Nodig vriend uit