Het leed wat buikpijn heet!

Het leed wat buikpijn heet!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Buikpijn het is echt verschrikkelijk!!! Ik loop al jaren met ernstige buikpijn klachten soms gaat het wat beter en heb ik iets minder pijn in de buik maar over het algemeen heb ik altijd pijn alle dagen weer de pijn in mijn buik. De pijn zit bij mij links onder in de buik en rechts boven in de buik uitstralend naar de rug. Ik heb al meerdere operaties gehad aan mijn buik en hierdoor zijn er littekens ontstaan in de buik en dit is waarschijnlijk de reden van de vele pijn. Er is al in het UMCG een keer halve meter darm los gehaald van het buikvlies, hierna ging het stukken beter. In 2013 heb ik Nijmegen gelopen met deze klachten ze maakte toen in Zevenaar een speciale CT scan van mijn buik. Het speciale hieraan is dat dit een bewegende scan is ipv een stilstaand beeld. Hierop zag de professor dat mijn organen niet op en neer gaan zo als het zou moeten. Hij vertelde mij dat de buik vol zat met verklevingen en ik een grote buik operatie zou moeten, ze zouden het littekenweefsel weg halen en dan zouden ze er een anti kleef middel gebruiken zodat er niet gauw weer verklevingen zouden ontstaan. Zo gezegd ik werd geopereerd maar het bleef bij een kijkoperatie want ze zagen ineens geen verklevingen in de buik ik heb toen 10 dagen in het ziekenhuis gelegen met heel erg veel pijn wat niet te onderdrukken was. Ik ben hier dus niks mee op geschoten. vorig jaar hebben ze zenuwen in de buik ingespoten met iets wat de zenuw tijdelijk verdoofd en de pijn verzacht. Dit werkte voor mij echter maar 1 week en toen kwam de pijn weer terug dus ook geen oplossing. Ik heb met voedsel al van alles geprobeerd en ook dit werkt niet. Het is bij mij zelfs zo als ik veel vezels krijg dat ik meer verstopt raak heel vreemd maar echt waar. Neem ik b.v. een appel met schil dan krijg ik verstopping want ja verstoppingen krijg ik ook veel. Hierdoor heb ik ook al meerdere keren in het ziekenhuis gelegen dat ik volledig verstopt was en dat moest er dan uit door klysma's want met laxeermiddelen kwam het niet op gang. Het is een compleet drama. Gelukkig heb ik nu sinds een jaar echte Movicolon (dit zijn zakjes met poeder om je ontlasting soepel te houden) hier moet ik 3 á 4 per dag van hebben anders kan ik niet naar het toilet. Als ik verhalen lees op het internet over spastische darm dan komen mijn klachten niet over een dus ik geloof niet in een spastische darm. Het leed dat buikpijn heet !!! Vandaag ook weer hele dag pijn erge pijn en het lijkt of dan ook niks wil helpen tegen de pijn je word er gek van. Waarom ik deze blog schrijf weet ik eigenlijk helemaal niet want ook hier gaat mijn buikpijn niet van over en ik wil ook helemaal niet klagen maar ik ben het gewoon even helemaal zat altijd maar die pijn. Ik moest dit gewoon even kwijt.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Verschrikkelijk; bijna niet voor te stellen. Mijn vrouw heeft ook iedere dag buikpijn. Ziekte van Crohn  en ook zenuwpijn. Ik zal je artikel aan haar mailen.
| 15:46 |
ja het is waardeloos, ik ben nu aan het testen met wiet olie in overleg met de maag, darm en leverarts die staat erachter dat ik dit doe. Want paracetemol ben ik allergisch voor dus ik moet gelijk zwaarder medicijnen hebben en dat werkt ook nog niet echt. dus nu kijken of dit wat voor me is.
| 16:00 |
Dat kan ik me wel voorstellen, dat je het van je af wilt schrijven!
Daarmee kom je er niet vanaf natuurlijk, zoals je zelf ook zegt.
Maar een mens mag toch ook wel eens 'haar gal spuwen'?
Heel begrijpelijk en niks mis mee wat mij betreft.
Ken je Diaantje hier op Yoors? Misschien kunnen jullie met elkaar hierover ervaringen uitwisselen?
| 00:40 |
Ja ken haar bedankt voor de tip, we hebben het er inderdaad al over gehad
| 09:14 |
Toch altijd fijn om met lotgenoten te kunnen praten...
| 02:00 |
Wat moet dat ontzettend naar voor je zijn. Heel veel sterkte gewenst en hopelijk is er toch nog een goede oplossing zodat jij voorgoed van je buikpijn bent verlost.
| 22:28 |
Oh was dat maar waar, ik blijf het hopen.
| 23:26 |
k Denk dat de zenuw uiteinde t meeste ellende veroorzaken in deze...soort van neuropathie
t kan ook geen wkaad voor je darm om magnesium te slikken...elke dag 1 a 2 pillen...
t helpt mij in ieder geval samen emt wat je al schreef en nog iets...veel sterkte hoor
| 21:52 |
dat slik ik al maar helaas doet het weinig
| 22:00 |
akelig voor je..k weet er ook alles van..en van zenuwpijn idem
mijn cardioloog zei- je hersens moeten gaan begrijpen dat je al bent egopereerd
en de andere zenuwuiteinden weer door n andere oorzaak op scherp pf
| 22:01 |
ff resetten dus maar hoe
| 22:04 |
dankjewel
| 22:00 |
Buikpijn is inderdaad erg vervelend en als het chronisch is heel zwaar. Ik hoop dat je duidelijkheid krijgt waar het aan ligt.
Ik ben blij dat het bij mij maar met vlagen is.
| 10:38 |
Ik ben al bij veel artsen geweest maar heb nog steeds geen duidelijkheid. En mdl arts doet erg weinig
| 10:51 |
Geeft een erg onbegrepen gevoel. Succes en hopelijk kom je wat verder.
Ik heb jaren gelopen met veel flauwtes, geen correcte aandacht tot ik iets zelf had gevonden, mijn dokter voorgelegd en die liet het gelukkig verder onderzoeken, was het hypoglycemie, nu ik weet waar ik rekening mee moet houden geen enkel probleem meer.
| 11:05 |
Gelukkig zeg dat je nu gewoon weet wat het is.
Dit is inderdaad machteloos en gewoon alle dagen pijn in de buik is en blijft raar.
| 11:09 |
Dat is niet raar, dat is niet normaal dus niet goed.
Blijf er bovenop zitten en een oplossing zoeken.
| 11:14 |
Dankjewel, voor je begrip.
Weet je ik wil ook geen zeur zijn he maar soms is het gewoon te veel.
| 16:44 |
Als je er zoveel last van hebt ben je zeker geen zeur.
| 16:54 |
Dankjewel Albert.
| 17:17 |
Dat klinkt niet fijn, vervelend dat er geen oorzaak voor is gevonden misschien moet je eens in de alternatieve genezing gaan zoeken. Sterkte.
| 09:58 |
Dankjewel
| 10:16 |
Ik kan me voorstellen dat je het eens van je af wilt schrijven.
Wat naar dat er geen oplossing voor is gevonden!
| 07:29 |
Nee daar baal ik ook van loop wel bij maag darm en lever arts maar verder niks he
| 09:20 |
Misschien zou een natuurgeneeskundig arts meer kunnen vinden.
Die kijken naar de hele mens.
Het is maar een idee.
| 12:52 |
klopt maar ben ik niet voor verzekerd
| 16:38 |
Misschien iets om over na te denken nu je weer over kunt stappen naar een andere verzekering of je pakket kunt aanpassen.
| 16:51 |
Overstappen is geen optie voor mij
| 18:45 |
pfff ja dat snap ik. Ik ben medisch een nul hoor maar zou het met gluten te maken kunnen hebben. Ik heb een kennis die dat heeft maar ik weet eigenlijk niet eens wat het precies inhoud. Die zakjes ken ik ja brrrr wat een troep is dat dat je dat weg krijgt. Ik heb er 1x 1 proberen te nemen. Daarna mooi weer teruggegeven. Gelukkig nooit nodig gehad maar na een operatie krijg je die zakjes. Ik heb ze heel eigenwijs nooit ingenomen ik neem mijn petje af dat je het kan. Second opinion misschien een idee?? Er moet toch wat aangedaan kunnen worden zou je denken. Ik voel met je mee meis sterkte!! (L)
| 23:34 |
Die zakjes ik zal ze wel moeten nemen anders zit ik vol en verstopt. Gluten is het bij mij niet heb ik al testen voor gehadik weet het ook niet meer hoor hopeloos
| 09:22 |
helaas heb ik niet meer kennis en ook nooit van iemand gehoord. Dat het balen is voor jou is duidelijk.
| 14:29 |
Dankjewel voor je begrip.
| 16:21 |
:-)
| 16:43 |
Het is verschrikkelijk de pijn die je mee moet dragen, ik weet hoe je de dagen komt en heb diep respect! In mijn werk ziek buikpijn klachten heel vaker en vaak onopgelost ! Maar mam je bent zo positief echt knap.
| 21:56 |
Dankjewel schat
| 21:59 |
Ik had ook jaren last van mijn darmen kon niet naar het toilet
| 21:17 |
Heb je nu geen last? De pijn die ik heb voelt niet als mijn darmen, maar wel stoelgang problemen
| 21:19 |
Ik ben vijf jaar geleden geopereerd aan een beklemde navelbreuk het zag er niet goed uit en ze waren bang dat ze een stuk darm er tussenuit moesten halen maar ze waren net op tijd met de operatie ,maar toen begon de ellende kon ik niet meer naar het toilet maar vorig jaar kreeg ik movicolon sinds die tijd gaat het beter heb soms nog wel last van kolieken maar dat komt Door het stukje darm wat bekneld heeft gezeten
| 21:26 |
Ik heb sinds jaar de echte mivicolon daarvoor de b merken maar die hielpen niet en als ik dan in ziekenhuis lag kreeg ik de echte movicolon die werkte wel en heb nu eindelijk de echte en dat gaat gelukkig goed geen verstopping gehad
| 22:02 |
Fijn dat het beter gaat
| 22:02 |
De stoelgang wel ja, nu de pijn nog weg dan zou het helemaal goed zijn
| 22:09 |
Hebben ze je al getest op ACNES? Ik heb dat namelijk ook en het is echt een vreselijke buikpijn die vaak niet herkend wordt. Google er maar eens op of bezoek een blog van mij hierover. Als je zoekt op ACNES kom je er vanzelf 1 tegen van mij.
| 19:35 |
ik heb er inderdaad wel eens over gelezen maar vind het niet echt passen bij mijn klachten want het zit bij mij echt diep in de buik
| 19:36 |
Mijn ACNES zit ook diep in de buik, zeker niet oppervlakkig in de buikwand. Jij weet zelf het beste wat je voelt, het is voor ACNES typerend als het op 1 plek zit. Nouja, het kunnen er meerdere zijn, maar je kunt de pijnlijke plek met 1 vinger wel aanwijzen. Hoop dat je er toch nog achter kunt komen, want buikpijn is echt vreselijk.
| 21:46 |
Is inderdaad met 1 vinger aan te wijzen op twee plekken in de buik
| 21:47 |
Dat is heel vervelend.
Ik heb er geen verstand van, dus vergeef me een ongetwijfeld vaker gestelde vraag: zou je niet allergisch kunnen zijn voor het een of ander?
| 19:26 |
Ook dit is allemaal getest. ;(
| 19:30 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen