Mijn herstel na operatie!!

Mijn herstel na operatie!!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Goedemiddag Yoorsies ik denk zal jullie even op de hoogte brengen hoe het nu met mij gaat. Het gaat nu de goede kant op. Donderdag ben ik geopereerd aan een liesbreuk ik had na de operatie heel veel pijn dus lang op de uitslaapkamer gelegen en S'avonds toch wel naar huis gegaan want er is niets beters als je eigen huis toch !! thuis ben ik lekker naar bed gegaan en ik had erg veel pijn maar ik had tramatol en ik had diclofenac dus aardige pijnstilling. Gisteren vrijdag morgen werd ik wakker en voelde me niet echt lekker veel pijn en voor mijn doen lichte verhoging zelf heb ik altijd hele lage temp. Tussen de middag nog een keer getemd en toen had ik koorts bah en niet lekker dus gebeld met huisarts en die heeft gebeld met dienstdoende chirurg en ik moest maar even langs komen dus zo gezegd zo gedaan alles gecontroleerd en alles zag er goed uit de buik was mooi zacht niet hard dus geen ontsteking pfff gelukkig maar. waarschijnlijk heeft het lichaam het even moeilijk met het opruimen van het oude bloed wat in de buik zat van de operatie gebeurd wel eens vaker nou prima. Dus weer lekker naar huis en weer gewoon lekker rusten en niks doen ik was toch ook heel moe nog van de narcose dus ach lekker slapen wat ik toch ook al veel deed. Vanmorgen werd ik om 8:45 uur wakker en ik voelde me wel goed wel iets van pijn maar niet erg. Kreeg lekker ontbijtje op bed van mijn man en daarna ben ik gaan douchen wat weer mocht en de pleister er af en mijn roze buik even flink poetsen tjee wat smeren ze veel van die roze ontsmetting spul op je zeg echt niet normaal nou ja het is er af. Toen heb ik na het douchen even samen met mijn man het bed verschoont en toen weer lekker niks doen lekker relax wel gewoon beneden vond het wel best. Vanmiddag na de lunch ben ik wel naar boven gegaan en heb 2 uur lekker geslapen en nu zit ik lekker achter mijn computer op Yoors te lezen en te kijken met een kopje thee.

Het gaat dus best goed met mij klein beetje pijn maar dat trek ik wel !! Het komt weer helemaal goed met mij.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat doet me goed om dat te horen, Gertiena. :-)
| 14:09 |
Ben er zelf ook wel blij mee :-)
| 15:18 |
goed zo :-)
| 10:03 |
Doe rustig aan, succes met het verder herstel.
| 17:47 |
Bedankt komt goed
| 18:02 |
Fijn dat je opknapt!! Rustig aan hoor.
| 12:41 |
Ik doe lekker kalm aan
| 14:32 |
Denk goed aan jezelf hoor, van alles ff iets minder...beterschap
| 00:11 |
Dankjewel ik doe ook kalm aan hoor
| 10:15 |
Heel verstandig, zoiets heeft tijd nodig
| 10:36 |
Fijn om te lezen. Doe nog maar lekker kalm aan en laat je nog maar lekker verwennen door je mannetje. Heel veel beterschap !!!
| 22:48 |
Dankjewel ik doe zeker nog rustig aan
| 10:16 |
Heel fijn om te lezen dat het weer beter gaat met je, goed dat je even naar hebt laten kijken, geeft toch rust.
Ik zei het toch, doe rustig aan en neem je tijd.
| 21:21 |
Inderdaad
| 21:28 |
Fijn om te lezen en leuk dat je weer terug bent.
| 17:03 |
Dankjewel
| 17:35 |
Fijn om te horen
| 15:45 |
Zekers !!
| 16:12 |
Zo te horen gaat het de goede kant op. Fijn dat de operatie zonder complicaties goed geslaagd is en fijn dat je weer helemaal terug bent op Yoors.
| 15:19 |
ja gisteren lukte het me niet maar nu wel weer kan weer mooie blogs lezen en bekijken heerlijk toch !!
| 15:35 |
Inderdaad heerlijk voor je!
| 15:40 |
:-)
| 17:36 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen