Schouder operatie .....

Schouder operatie .....


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Maandag 13 februari a.s. word ik op genomen in het ziekenhuis, ik hoor jullie denken alweer !!!! Ja alweer ben net 2 week geleden geopereerd aan een liesbreuk waar ik al goed van ben hersteld hoor. Maar ik moet nog een operatie ondergaan aan mijn schouder. Ik zie er nu best wel tegen op want het is een zeer pijnlijke operatie. Ze gaan kalk uit mijn schouder verwijderen en de slijmbeurs word eruit gehaald en een klein stukje bot gaan ze weg halen. Maar ik krijg een blokverdoving en algehele narcose dus zal van de operatie niet veel merken gewoon lekker slapen gaan. Nadat ik wakker word heb ik als alles goed is nog geen gevoel in mijn arm door de blokverdoving (dit hoop ik dan ook maar). Ze zullen een infuus achterlaten zodat ik zelf op een pompje kan drukken als ik pijn heb. Doordat ik deze pijnbestrijding krijg zal ik waarschijnlijk 2 nachtjes moeten blijven in het ziekenhuis. En daarna moet ik gaan revalideren en dit kan wel 3 maand duren vertelde de orthopeed pfff. De arts wil ook extra kijken in de schouder over er geen breuken of scheuren te zien zijn want de pijn in de schouder is met een injectie helemaal niets verholpen nog niet 1 dag verlichting gehad en dit vind de arts wel beetje vreemd dus daar gaat hij dan ook nog extra naar kijken. Ik wil wel proberen om hier op Yoors zoveel mogelijk kijken en lezen want het is mooie tijdverdrijf maar of het me gaat lukken met 1 arm we gaan het zien.

Maar voor het zover is ben ik nog gezellig hier hoor. Ik zal proberen jullie op de hoogte te houden na de operatie hoe het is gegaan.

Dit is een plaatje van schouder voor en na de operatie de operatie word ook wel Neerplastiek genoemd en ook wel een open neer schouder operatie.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Succes, maar dat zal wel goedkomen.
kennis van ons heeft dat ook hier laten doen en is er zeer tevreden over.
| 12:56 |
Dankjewel, ik ga er vanuit dat het beter word inderdaad anders ging ik het ook niet doen.
| 16:52 |
Wat zal het mooi zijn dat na deze drie mnd blijkt dat de pijn van die vijftien jaren nu sterk gaat minderen
nog even een rustig weeeknd thuis en dan wens ik je grandioos veel licht en liefde en zeker kracht
| 20:45 |
Heel erg bedankt Karin ik ga er ook positief in hoor en dan komt het helemaal goed.
| 16:52 |
Ik heb een keer een slijmbeursontsteking gehad, dat was niet fijn. Sterkte.
| 15:11 |
nou dat heb ik dus nu al zeker 15 jaar chronische en dus erg veel kalk gegroeid in de schouder met als resultaat alle dagen mega pijn in schouder en arm en er haast niets meer mee kunnen.
heb der zo veel spuiten in gehad dat de orthopeed nu heeft besloten om de schouder te opereren en dus kalk weg te halen en stukje bot weg en slijmbeurs eruit.
vandaar dat de operatie heel pijnlijk is.
| 15:13 |
Eh getsie, sterkte der maar mee.
| 20:35 |
Bedankt, positief blijven he komt het vast goed !
| 10:59 |
Zo is het ook,maar niet prettig!
| 11:06 |
Dat is snel achter elkaar
| 19:40 |
Ja kon gelukkig zo snel :-)
| 20:02 |
Vervelend vooruitzicht, ik hoop dat je veel baat bij de operatie zult hebben en je voorspoedig herstellen en revalideren zult. Heel veel sterkte en beterschap !!! We blijven volgen op yoors
| 18:39 |
Wat lief van je Annet ik blijf jou ook volgen hoor
| 19:01 |
Je moet heel wat doorstaan deze dagen zeg. Sterkte alvast, hopelijk ben je weer snel opgeknapt na de operatie.
| 17:25 |
Dat hoop ik ook hoor, maar mag de eerste 2 weken helemaal niks doen met mijn arm en daarna met fysio beginnen met oefeningen.
| 17:28 |
2 weken niets doen, dt zal je niet meevallen. Dat wordt weer geduld oefenen ;)
| 17:31 |
Dat gaat me zeker niet mee vallen, moet je eens gaan voorstellen alles doen met 1 arm pfff
| 18:10 |
Gelukkig is het maar tijdelijk
| 18:12 |
Ja maar drie maand is lang hoor
| 19:02 |
Pfoeh! Heftige periode, sterkte en beterschap!
| 17:08 |
Dankjewel
| 17:15 |
Nou, je hebt nog wat voor de boeg dus. Alvast veel sterkte ermee!
| 16:54 |
Ja klopt en zie er nu best wel tegen op hoor brrr
| 17:03 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen