Schouder operatie en herstel...

Schouder operatie en herstel...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo Yoorsies maandag 13 februari ben ik geopereerd aan mijn rechter schouder. Ik moest om kwart voor 9 me melden in het ziekenhuis en toen gingen ze gesprek doen en niet veel later kwamen ze me al halen voor OK dit ging lekker snel. Eerst werd er een infuus geprikt en daarna gingen ze met echo in mijn hals een zenuw zoeken en daar werd de zenuwblok verdoving gezet zodat mijn hele arm verdoofd was. Hele rare gewaarwording het is net of je arm niet van jou is. Hierna werd in naar de operatiekamer gebracht en daar ging ik onder zeil lekker slapen (algehele narcose) en toen ging ze aan mijn schouder sleutelen niks van gemerkt hahaha.ik was snel wakker na de ingreep dus weer naar zaal en mijn arm volledig verdoofd en ik voelde me goed dus lekker broodje eten, maar....... onee dat ging niet goed werd beroerd neeeeeee ja dus wel och wat moest ik spugen. Toen veel slapen en ik had pijn pomp dus als ik pijn kreeg kon ik op pompje drukken. Woensdag ochtend om 6 uur ging de pomp uit en zou ik in de loop van de dag naar huis mogen maar al gauw had ik flink pijn dat ging niet dus bleef dag langer in het ziekenhuis en kreeg smiddags op nieuw zenuwblokverdoving heerlijk pijn weer minder.

Ik was veel ziek van de pijn eten bleef niet binnen en ik sliep veel en kreeg bezoek van man en dochter en schoonzoon en kleindochter.

net geopereerd en hier voelde ik me goed.maar niet lang hier na was ik dood ziek pfff.

mijn schoonzoon wilde op mijn pompje drukken hahaha mafkees maar had wel even lol en was leuk om visite te hebben.

Donderdag ben ik naar huis gegaan met hoge dosis pijnstillers en dat was best te doen maar vrijdagavond kreeg ik allergiesche reactie dus bellen huisartsenpost ik kreeg naar veel gedoe eindelijk de juiste medicijnen tegen allergie. Gisteren weer allergiesche reactie weer gebeld dus moest maar stoppen met de pijnstillers en moest maar diclofinac nemen maar dat is niet zo sterk als de morfine pillen dus in de loop van de dag nog meer pijn en beroerd bah bah gisteravond weer bellen met huisartsenpost ik kon komen om 20:40 uur het was toen 18:00 uur pffff maar goed ik kon wel heen. Daar hebben we twee en half uur geweest ik heb andere morfine pillen gekregen en de allergie pillen erbij innemen en zetpillen diclofinac dus weer naar huis met pillen die heb ik thuis ingenomen en ben naar bed gegaan en heb in coma gelegen vannacht. Maar de huiduitslag is weg en de pijn is nu dragelijk. Nu elke dag stuk beter hoop ik.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel veel sterkte met het herstel Gertiena!!!
| 19:25 |
Dankjewel Jolanda
| 21:14 |
Hoop dat het herstel voorspoedig mag verlopen.
| 15:44 |
Dat hoop ik ook Dankjewel
| 17:00 |
Heel gauw beterschap, Gertiena. Ben vroeger ook ooit aan m'n schouder geopereerd geweest en ja, dat kan wel pijn doen. :-)
| 14:43 |
Dankjewel wel Rudi en ja is best pijnlijk
| 16:43 |
:-)
| 21:03 |
Nog meer beterschap
| 15:23 |
Heel erg bedankt
| 18:34 |
PPffff dat is een hele tegenvaller geweest, heel anders dan een paar weken geleden.
Ik zag dat je straks op een foto van mij reageerde dus snel even hier kijken. Hou je rustig en hopelijk kun je de komende tijd zonder pijn verder aan je herstel werken.
Warme groeten.
| 13:08 |
Dankjewel Albert ja af en toe hier beetje kijken. Iedere dag zal het wel beter gaan maar heeft echt zijn tijd nodig
| 18:32 |
Je weet hoe ik er over denk :-) Neem je tijd.
| 20:15 |
Dankjewel Albert aardig
| 11:37 |
Jeetje, het gaat niet vanzelf..... arme jij!
Hopelijk vanaf nu iedere dag een stukje beter!
| 13:03 |
Nee het zit flink tegen ff bah maar komt goed
| 13:06 |
Daar gaan we van uit!
| 13:08 |
Zekers positief blijven he
| 18:30 |
Voorspoedig herstel en beterschap!
| 12:41 |
Dankjewel
| 12:56 |
En nu maar hopen op een spoedig herstel.
| 12:37 |
Dankjewel
| 12:56 |
Ook hier voorspoedig herstel gewenst!
| 12:29 |
Dankjewel Ingrid
| 12:35 |
zo onderhand een junk met al die pijnstillers hahhaa dat word afkicken straks, maar gelukkig hebben ze uiteindelijk wel een goede pijn bestrijding voor je gevonden je moet het jezelf niet moeilijker maken dan het al is. Heel veel sterkte en beterschap !!!!
| 12:28 |
Lekker kalm aan en niet teveel willen kan ook niet hoor met 1 arm doe je niet zoveel
| 12:37 |
Ho ja hopelijk snel beter ;)
| 12:24 |
Dankjewel
| 12:37 |
:)
| 12:59 |
Fijn om te horen dat de huiduitslag weg is en de pijn nu dragelijk is. Hopelijk ben je nu snel weer helemaal opgeknapt!
| 12:24 |
Dat hoop ik ook word wel lange tijd revalideren hoor
| 12:37 |
Sterkte ermee!
| 13:43 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen