Spijkerbroek aan auw!!

Spijkerbroek aan auw!!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vanmorgen toen ik wakker was en lekker ontbijt op bed had gekregen ben ik even lekker gaan douchen. De sproeier een tijdje op mijn buik gericht om de pijn wat te verlichten want die is nog behoorlijk gevoelig en ook best wel opgezet . Ik dacht na een paar dagen lopen in een joggingbroek ik nu maar weer een spijkerbroek aan moest doen (eigenwijs als ik ben) dus ik me broek aan en ging naar beneden en daar zat ik een tijdje aan tafel met lekker kopje thee en dacht auw wat doe ik me zelf aan zeg die broek zit toch veel te strak over mijn opgeblazen buik. Ook had ik in de spiegel gekeken naar de wond die ziet er wel goed uit alleen erg blauw. De wond is ongeveer 10 cm nog best flinke snee vond ik. Nou ja ik ben maar weer naar boven gegaan en heb toch maar weer een jogging broek van de waslijn gepakt ik moet me er maar bij neerleggen komt vast weer goed het is ook nog maar paar dagen geleden dat ik ben geopereerd. Dus ik heb een joggingbroek dag :-))

Have a Nice day!!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Misschien moet je niet te snel willen.
| 16:28 |
Heb je ook gelijk in hoor
| 19:22 |
Niks mis mee met n joggingbroek
| 11:46 |
nee is het ook niet maar ik persoonlijk wil niet in mijn joggingbroek op straat lopen ;-)
| 11:52 |
Jij ook een hele fijne dag, in je joggingbroek ;)
| 14:32 |
whahaha dat komt goed
| 15:12 |
Je moet het een beetje tijd geven, zal wel goed komen. :-)
| 14:13 |
ja komt ook wel weer goed maar wil vaak te snel he ;)
| 15:12 |
iedereen is wel zo hoor :-)
| 10:14 |
Precies :-)
| 10:47 |
:-)
| 11:48 |
Heel herkenbaar, neem je tijd en geef het de tijd, rust uit.
| 13:52 |
Dankjewel, dat zal ik zeker doen
| 15:12 |
Zorg dat je niet te snel weer een "strakke" broek aan doet na zo een operatie. Je blijft er dan veel langer last van houden! Zorg voor een lekkere joggingbroek en gedoseerd beweging :)
Beterschap en geef t tijd... veeeeeel tijd
| 13:28 |
Heel erg bedankt voor je advies, ik ga zeker mijn rust nemen
| 15:13 |
Ja toch wat tijd geven hè...spoedig herstel gewenst hoor voor jou x
| 13:11 |
Dankjewel dat is lief van je X
| 15:13 |
Is toch heerlijk ook om thuis in je joggingbroek te lopen. Je kan straks als alles genezen is nog genoeg in je spijkerbroek lopen.
| 13:04 |
Daar heb jij helemaal gelijk in ;-)
| 15:14 |
Take your time. Plak er rustig nog maar een paar joggingbroek-dagen aan vast.
| 12:32 |
ik vrees het ook heb me er maar bij neer gelegd dat het zo is ja :-)
| 15:14 |
Geef het de tijd om te helen
| 12:08 |
Bedankt, dat ga ik doen
| 15:14 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen