wandel 1000 km


Dat ik graag wandel dat weten er al veel hier op Yoors natuurlijk. Maar dat ik mee deed aan de uitdaging "wandel 1000 km" dat wist denk ik niet veel. Vorig jaar had ik mij ook aangemeld op de facebook groep van wandel 1000 km maar ik liep toen nog geen LAW (lange afstandswandeling) omdat ik toen met mijn achillespees klachten liep. Daar was ik ook aan geopereerd in oktober 2017. 

Maar dit jaar ben ik steeds een beetje meer gaan wandelen ik begon met het wandelen van het Drenthepad en ik melde mij aan bij een groep voor wandelmaatjes, waar ook wandelevenementen op staan waar ik dan ook aan mee loop. Wat een heerlijkheid dat wandelen, het is gezond maar ook zeer verslavend kan ik zeggen. 

Ik wandel altijd met een wandel app die mijn kilometers bij houd en zo kan ik zien hoeveel ik nog moet, vorige week zaterdag liep ik 19 kilometer en toen dacht ik dat ik nog 24,5 km moest, maar ik kreeg gisteren via strava mijn jaaroverzicht van 2018 en jawel hoor ik had de 1000 kilometer gehaald yeahhhh helemaal happy.

Wat een super gevoel geeft dat er valt ook wel stress weg want je wil die 1000 km halen en je denkt straks haal ik het niet hahaha echt hoor. Maar nu heb ik het al gehaald en wel 1004,1 kilometer.

Deze schoen kan je downloaden in de facebook groep wandel 1000 km. Bij iedere km die je loopt kan je een vakje kleuren en ik dacht in november oja dat is ook leuk die ga ik even kleuren, nou zo als je kunt zien is die nog niet af moet nog even door kleuren. 

Maar he ik heb wel de 1000 kilometer gewandel.

En wat is mijn doel voor volgend jaar 2019. Ik heb echt nog geen idee wat ik als doel stel. Wat wel duidelijk is, is dat ik volgend jaar zeker blijf wandelen. En in februari ga ik de winterwandeling organiseren met mijn wandel vriendin samen. Dit gaan we doen voor Het Hunehuis van de Nivon natuurvrienden. Heb hier erg veel zin in. De bedoeling is om 2 korte en 2 lange wandelingen te maken en die te lopen in een midweek.

Van maandag 11-2-2019 tot en met donderdag 14-2-2019.

Ik hoop dat jullie genieten van mijn wandel blogs ik zal natuurlijk blijven bloggen over mijn wandelingen en natuurlijk word het Drenthepad ook vervolgt.