Wandelen in de sneeuw (vervolg)


Het vervolg van mijn blog Wandelen in de sneeuw.

We waren in een heel erg mooi huis terecht gekomen, we konden allemaal inchecken en daarna konden we in het restaurant komen voor een maaltijd.  En ik kan je zeggen hier waren ook wel aan toe. Ik kwam op mijn kamer en er stond een heerlijk groot bed en een tafel en een stoel meer was er niet het was sober maar goed een bed is wat we nodig hebben voor een goede nachtrust.

Ik lag net even heerlijk uit te rusten op het grote bed toen ik vreselijk schrok van het bonzen op mijn deur, boem, boem, boem. Ik rende snel naar de deur om te kijken wie daar was. Langzaam deed ik de deur open op een kier en daar stond een hele grote man die mij vertelde dat ik snel moest komen wilde ik nog wat eten.

Gauw trok ik mijn schoenen aan en ging naar beneden, pff gelukkig iedereen was er al. We kregen een kom soep en een stuk brood en dat was ons eten. Onder het eten werd ons verteld dat we niet in een wandel hotel waren beland maar in een werk hotel we moeten werken voor ons eten. En als we dit niet wilden dan werd ons verzocht om zo snel mogelijk weer weg te gaan. Wij besloten om eerst de nacht maar eens door te brengen hier en dan keken we de volgende dag wel weer.

Na het eten gingen we slapen het was een lange dag geweest en we waren heel erg moe. Ik viel direct in een hele diepe slaap.

De volgende morgen werd ik al vroeg wakker en ik belde even met het thuisfront om te overleggen wat ik moest gaan doen. Mijn man zei dat moet je niet gaan doen joh je wil toch wandelen! Ja ik was gekomen voor een winterwandeling in de sneeuw. Dus toen ik uit mijn kamer ging om te ontbijten besprak ik dit met mijn reisgenoten en die wilden allemaal wandelen, dus dit vertelde we aan die grote man! Hij begon heel hard te lachen en te lachen vreselijk we werden allemaal erg bang. 

Goed riep de man spullen pakken en de wandelschoenen aan en dan hier weer komen, wij allemaal gauw spullen gepakt en wandelschoenen aan gedaan en daar stonden we in afwachting wat we moesten doen..... 

We werden in een soort kamer gestopt die niet heel groot was en daar stonden we denk ik wel een uur, en toen!!! Toen schoten we met een flinke knal naar boven, plop, plop, plop  en zo stonden we allemaal weer buiten.

We hebben eens goed overlegt met elkaar wat gaan we doen, we waren het er allemaal over eens we wilden wandelen en ook naar huis. En zo gingen wij aan de wandel richting Duitsland. Het was heel erg ver en we zijn weken onderweg geweest voor we thuis waren. En we hebben heel erg veel gezien het was een prachtige reis.

We kwamen aan in Nederland en daar stonden onze partners met een bord jullie hebben het gehaald.

WANDEL 1000 KILOMETER IN 2019!

Nou we hadden wel meer gelopen hoor maar we hebben het gehaald.

bron plaatje: wandel1000km facebook

Nodig vriend uit