Op naar de 1000 Kilometer !


Dat ik veel wandel mag duidelijk zijn, ik vind het heerlijk om te doen. Lekker in de natuur zijn en genieten van de rust. En niet te vergeten de mooie dingen in de natuur, een ree, haas, konijn, zandhagedis of de mooi grote schotsehooglanders. De ene keer loop je door de bossen de andere keer over een mooi open heideveld Nederland is zo mooi. Ik hou iedere wandeling bij in een grafiek die ik van Ingrid tips en meer haar blog kon downloaden heel erg handig. Ik heb onder tussen al heel veel wandeling erop zitten en ga er hopelijk ook nog heel veel doen. 
Ik zit nu op 902 kilometer dus ik heb bijna de 1000 gehaald en dat vond ik wel even een update waard.

Dit is bij t'nije hemelriek vroeg was er alleen een kleine zwemplas maar nu hebben ze de grote zandwinning water ook geschikt gemaakt om te zwemmen. En je kan helemaal rond om dit water heerlijk wandelen door de bossen maar ook om het het water.

Dit is de kleine zwemplas die nog veel gebruikt word. Maar ik liep hier al om 8 uur s'morgens ivm de warmte vroeg gaan wandelen.

Als je mij 10 jaar geleden had gezegd dat ik vroeg uit mijn bed zou gaan om te wandelen had ik je hard uitgelachen van ben je gek of zo. Maar nu stap rustig vroeg uit bed om s'morgens vroeg aan de wandel te gaan. Ik vind het zo heerlijk om te lopen ik doe dat liever dan thuis zitten te niks doen. 

De foto hier boven is van een meer die achter het andere ligt. Hier mag je ook beslist NIET Zwemmen dit een een zandwinning dus levens gevaarlijk om te zwemmen. Maar natuurlijk wel even een foto gemaakt omdat er niemand liep zo mooi stil zo mooi. Je kan wel aan het blauwe water zien dat het ook heel erg diep is.

En zo loop je op allemaal mooie plaatsen in Nederland. Het Dwingelderveld is ook prachtig loop ik ook veel en daar heb je een stukje natuur wat Kraloo heet en ook dat is een prachtig stukje waar ik graag kom. Ik zal hier onder een paar foto's van dat stukje natuur plaatsen.

Dit is in de winter toen ik helemaal rond om het Dwingelderveld wandelde. En dit stukje natuur heet Kraloo het is er zo ontzettend mooi. Hier zijn al vele foto's gemaakt. Zonsopkomst, zonsondergang, in de winter, zomer of herfst het maakt niet uit dit is een heel mooi stukje natuur.

Op een avond even naar het Dwingelderveld en dan deze foto maken van de radiotelescoop (astron) 

Iedere stap die ik zet geniet ik van dat is ook mijn motto wandelen om te genieten. Het gaat natuurlijk niet om de kilometers, het gaat om het genieten. Maar ik hou het wel graag bij wat ik loop en waar ik loop. Maak vele foto's tijdens mijn wandeling omdat ik foto's maken ook erg leuk vind. Dit hou ik allemaal netjes in mapjes bij waar ik wandelde hoeveel kilometer en zo kan ik dan alles gauw terug vinden.

Nu ga ik hier onder foto's plaatsen van verschillende wandelingen gewoon om jullie een beetje te laten mee genieten van mijn tochten. 

Ik kan nog wel veel meer foto's plaatsen, maar ik denk dat dit voor eerst zo heel mooi is. Hopelijk hebben jullie genoten van mijn blog.  Hier onder een paar van mijn wandelingen. Natuurlijk zijn er veel meer kijk maar eens bij mijn collecties. Dankjewel voor het lezen van mijn blog.

Ook graag bloggen? Meld je dan gratis aan!