×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
De herfst komt er aan

De herfst komt er aan


Of je het nu leuk vind of niet de seizoenen hebben we geen invloed op. Gelukkig zou ik bijna zeggen. Voor een ander mag het het hele jaar wel lente of zomer zijn, maar ik vind de seizoenen wel wat hebben. Het is niet dat ik sta te trappelen om door de regen en wind me boodschappen te doen of naar me werk te gaan. Vind de seizoenen ook wel wat hebben. De lente een nieuw begin alles in bloei en genieten van het lente zonnetje. De zomer is het lekker warm, soms te warm, maar je kunt genieten van korte broek en shirt en slippers. De herfst de gezelligheid van het langzaam aan weer donker worden 's avonds, dus kunnen de kaarsjes aan en in de winter mag je je mooie winter kleren weer aan. En schijnt in de ochtend na het vriezen de zon. Als het koud is geniet ik meer van de zon die je dan net het gevoel geeft je echt op te warmen dan in de zomer als het al warm is.


vanmiddag even deze spullen bij de xenos gehaald en even de woonkamer gezellig gemaakt en herfstklaar gemaakt. Appeltjes, houtsnippers, blauwe eikeltjes, verschillende bladeren en een Hertje. Waren ook nog uiltjes, eekhoorn en dennenappels. Dennenappels haal ik wel in het bos en die andere dingen waren niet zo mooi. Nu ik dit artikel schrijf regent het, wat kan dat toch heerlijk zijn. Kopje thee, het geluid van de regen en wat muziek op de achtergrond. Zodra het weer veranderd en de nieuwe seizoen zich aandringt, vind ik het wel weer leuk dat het nieuwe seizoen begint. De herfst de mooie kleuren van de bladeren, regen en vaak de herfststorm. Als je er doorheen moet is het niks en kan ik ook wel even vloeken, maar als je thuis zit achter het glas is het heerlijk vind ik.


Wat vinden jullie van de wisselende seizoenen, een seizoen of toch de afwisseling?

weet iemand nog ergens iets waar ze dit soort dingen kunt kopen voor weinig? believe
ziet er gaaf uit & interessant om te lezen ! x
14-10-2015 16:36
14-10-2015 16:36 • Reageer
voedingscoachjenny
Ik ga je volgen
24-09-2015 23:17
24-09-2015 23:17 • Reageer
voedingscoachjenny
Prachtig al die herfstkleuren buiten. Wat ik minder vind is regen.
Bij de Action verkopen hele leuke dingen en zal je vast slagen
24-09-2015 23:16
24-09-2015 23:16 • Reageer