Delen op yoors, verleden tijd?


In het verleden werden er nog artikelen gedeeld ook van mij. Nu kan het zijn dat de mensen hier mijn artikelen niet interessant vinden om uberhaupt te lezen of omdat ze niet boeiend vinden om te delen.

Ik heb het idee dat met de komst van het upvotes systeem het delen van artikelen is weg gevaagd. Terwijl dit toch belangrijk is voor de site qua bezoekers en nieuwe aanmelding. Met een goede gok en er als eerste bij te zijn is meer te verdienen en sneller te verdienen dan met het delen van een artikel.

Mijn vraag is ook omdat ik in mijn tijdlijn bijna geen repost meer terug zie en berichten dat er iets gedeeld is van andere. Is er misschien een idee om het delen weer onder de aandacht te brengen. Ik zie ook in statistieken geen bezoekers meer per social media waar die vandaan komen, misschien is deze functie weggehaald?

Onder het genot van een zelf gebakken stukje appeltaart met mascarpone zou ik graag jullie ideeen willen horen. Het artikel van de appeltaart mag overigens ook gedeeld worden. En als jullie het delen waar delen jullie het zoal?