×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Nieuwe yoors functie: vragen stellen


Yoors test

We weten allemaal hoe belangrijk het is om je blogs te promoten buiten yoors. Dit om meer kijkers te ontvangen op je blogs. Binnen yoors is dat net zo belangrijk.

Nu vraag ik me af wat is de nieuwe functie om een vraag te stellen. Is dit de nieuwe manier om je blog te promoten binnen yoors. Ik zie veel vaak vragen die gesteld worden leuke en handige vragen. Maar klik je erop zie dat diegene die de vraag gesteld heeft ook meteen een antwoord heeft gegeven. Met jawel een blog van zichzelf. Stoor ik me eraan niet echt. Promoten is belangrijk ook binnne de actieve leden van yoors. Misschien moet ik het ook vaker doen.

Vraag me af of dat echt de bedoeling was met deze nieuwe functie?
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts