Droom 3

Droom 3


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Deze keer hadden we een rondleiding in een psychiatrische kliniek, echt super spannend. Binnen de kliniek lagen aanwijzingen verstopt om aan het einde een goed opstel te kunnen maken. Niets is wat het lijkt, wanneer je de eerste aanwijzing had, verdween je tas en moest je die dus ook nog gaan zoeken.. hoe meer aanwijzingen, hoe donkerder het werd, hoe spannender dus ook.

Net toen ik onderweg was naar mijn laatste aanwijzing, veranderde de setting in een weiland met een paar gebouwen. Ik was op zoek naar mijn hond, die liep los en kon anderen nogal interessant vinden en vergat daardoor naar mij te luisteren. Uiteindelijk vertelde een leraar dat mijn hond met ene Loek mee was. Dus ik naar huis en Loek bellen.

Thuis zit mijn ex-vriend (in het echt is dit mijn vriend). We zijn schijnbaar al maanden uit elkaar maar wonen nog steeds samen. Ik als vrijgezel, en hij had ondertussen een super lelijke vriendin. Ondanks zijn vriendin bleef hij mij schatje noemen, had ik nog super contact met zijn ouders. Het voelde alsof we nog iets hadden, alleen sliepen we niet meer samen.

Onderweg naar Loek om mijn hondje op te halen werd ik wakker.

Ik droom vaak over dat mijn relatie voorbij is, geen idee waarom want we zijn gelukkig samen en ik wil absoluut geen leven zonder hem!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Vreemde dromen, maar dromen kunnen inderdaad hééééél vreemd zijn. Misschien is dit wel een idee om eens een challenge te doen, wie de naarste of plezierigste droom gehad heeft. :)
| 17:45 |
Dat is niet eerlijk tegenover jullie, dat win ik namelijk
| 07:18 |
oké, geen probleem hoor, :)
| 17:42 |
Wat een rare drome heb jij ;-)
| 13:52 |
Haha klopt, daarom dacht ik: ik hou een blog bij. Ik droom namelijk bijna elke nacht wel iets vreemds
| 14:19 |
Rare meid dus ;-)
Haha
| 14:23 |
Jup, thats me
| 07:18 |
:))
| 08:02 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen