×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Droom 6

Droom 6


droom nummer 6 alweer.


In deze droom had ik luizen! Mijn oppaskind heeft luizen en in mijn droom had ik die dus overgekregen. Hop naar de winkel voor de antiluizenspullen. Vroeger was dit gewoon een shampoo en klaar. Nou vannacht niet hoor. Ik moest eerst deel 1 goed in masseren. Zodra de schuim rood kleurde moest ik deel 2 en 3 in masseren. Dit moest een uur intrekken. Een hel van een uur! Jeuken dat het heet, en groot dat die luizen waren! Eindelijk mocht ik het uitspoelen, de luizen waren zo groot als kakkerlakken!! Ik dacht dat ik gek werd. Gelukkig waren ze er nu allemaal uit, maar mijn haren bleken rood gekleurd van deel 1. Ik ben dus de verpakking gaan lezen stond er; je kunt kiezen: luizen of verven. Nou dat laatste was gebeurt want mijn haren waren knalrood!

Gelukkig was de jeuk weg, ik was van die hardnekkige beesten verlost, en ik had een hip kleurtje.

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties