×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
10 tips voor luie dagen

10 tips voor luie dagen


Image title

Hoi, iedereen kent ze wel. Van die dagen dat je moe bent, nergens zin in hebt en het liefst in een chill outfit op de bank zit. Ik ken deze dagen ook. Door mijn ziekte van pfeiffer zit ik veel dagen thuis op de bank met weinig energie. Vandaag laat ik jullie zien wat ik op zulke dagen doe, want alleen op de bank liggen kan ik niet.


Mijn tips:

1. Netflix! Dat is echt mijn uitkomst, haha. Ik kijk graag series en films. De serie waar ik nu mee bezig ben is: Pretty Little Liars. Daarnaast is het ook leuk om YouTube rond te gaan voor leuke video's. Ontdekt nieuwe kanalen en bekijk eens wat oudere filmpjes op kanalen waar je al op bent geabonneerd.

Image title

2. Blogs lezen. Dit doe ik via Bloglovin en Yoo.rs.

Image title

3. Kleuren. Huh, kleuren dat doen kleine kinderen toch. Ja klopt, maar je hebt ook kleurboeken voor volwassenen. Echt leuk en rustgevend om te doen.

Image title

4. Muziek luisteren en nieuwe nummers ontdekken. Via weekplay of andere sites ga ik op zoek naar nieuwe nummers die ik leuk vind ( ik draai die dan ook vaak onder het kleuren).

Image title

5. Online shoppen, maar niks kopen, haha. Ik vind het leuk om op internet naar kleding te kijken. Maar kopen doe ik liever in een echte winkel (dan kan ik het passen enzo). Maar als ik binnen zit op de bank is het wel leuk om te kijken wat er allemaal in de winkels te vinden is.

Image title

6. Foto's en video's van vroeger kijken. Erg leuk om te zien wat je vroeger voor mooie (uh not) kleding aan had. Herinneringen ophalen van vroeger en krom liggen van hoe je je vroeger gedroeg. (In de grijze trui is kleine Merle, hihi).

Image title

7. Tijdschriften lezen. Ik lees graag de Fashionista, Cosmogirls en Cosmopolitan.

Image title

8.Toch even je zinnen verzetten en een stukje wandelen zou je goed doen. Achter mijn huis is een stukje park waar je kan lopen. Is dat niet het geval bij jou, een stukje lopen door de buurt is ook leuk. Om het nog leuker te maken, neem ik wel eens mijn camera mee om mooie foto's te maken ( dit kan ook goed met je telefoon).

Image title

9. Nailarts maken! Op pinterest staan leuke ideeën. Hier haal ik inspiratie vandaan. Mocht je nou niet zo handig zijn in nailarts, gewoon je nagels lakken werkt ook al relaxt. Na een kleurtje kun je altijd kiezen voor een leuke topcoat om een extra tough te geven aan je nagels (denk aan glitters of een matte topcoat).

Image title

10. En mijn laatste tip. Maak iets lekkers voor jezelf! Bak een lekkere cake of cupcakes. Of in plaats van boterhammen voor lunch kan je lekkere pancakes bakken. Een lekkere smoothie erbij met verschillende soorten fruit, jammie.

Image title

Dat waren de dingen die ik zoal op een luie dag doe. Daarnaast lig ik natuurlijk heerlijk op de bank in mijn onesie of joggingbroek en af en toe maak ik een powernapje.

Ik hoop dat jullie wat aan mijn tips hebben en als jij nog een leuke tip hebt die je op dit soort dagen doet, laat een reactie achter!

Liefs Merle van Girls-Things