×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Fotoboek Amerika van fotoalbum.nl

Fotoboek Amerika van fotoalbum.nl


fotoalbum.nl

Hoi! Het is al even een tijdje geleden dat ik naar Amerika ben geweest. Maar dat was echt super! Toen ik de vraag kreeg van Fotoalbum.nl of ik een fotoboek wilde laten maken, wist ik het gelijk: dat moet een fotoboek van Amerika worden! Even knutselen en plakken op het internet bij Fotoalbum en tadaa, Merle heeft een gaaf fotoboek als herinnering!

fotoalbum.nl Fotoalbum.nl

Via fotoalbum.nl kun je verschillende soorten fotoalbums maken. Echt heel erg leuk als aandenken van een vakantie vind ik. Ik koos voor een L formaat fotoboek. Deze bevat 24 pagina's, maar je kunt ze tegen betaling aanvullen. Ik koos voor een hardcover (jep, een harde kaft, haha). En daar heb ik op de voor- en achterkant een foto op laten drukken. Kun je gelijk zien waar het album over gaat. Daarna heb ik het online programma van fotoalbum opgestart en daarmee kon ik het fotoboek maken.

fotoalbum.nl

Online programma

Het online bewerkingsprogramma werkt makkelijk. Eerst moet je wel even snappen hoe je foto's kan invoegen en wat je allemaal voor opties hebt. Maar daarna werkt deze heel makkelijk. Ik vond het programma wel traag werken. Of dat ligt aan mijn laptop, maar hij bleef vaak hangen en dan had ik al weer 100 dingen tegelijk aangeklikt en stonden foto's door elkaar. Iets meer geduld hebben dus.

Een handige functie is ook de optie: automatisch vullen. Je klikt dan de foto's aan die je op een pagina wilt hebben en deze worden automatisch ingevuld. Ik vind deze optie niet fijn en doe het liever zelf. Bepaalde afbeeldingen wil ik groter dan een andere bijvoorbeeld. Je kan dan ook nog tekst en een achtergrond toevoegen. Daar zijn best veel mogelijkheden in.

fotoalbum.nl

Afronden en happy me!

Daarna heb ik alle bladzijdes voorzien van hoogglans. Ik vind dit altijd mooier en de foto's komen beter uit. Voordat je het fotoboek gaat bestellen, kijkt het programma het fotoboek voor je na als het ware. Of de teksten binnen de marges vallen en of de afbeeldingen goed staan. Ik kreeg ook de melding wanneer een foto van slechte kwaliteit is en deze dus niet mooi afgedrukt zou worden. Ik wist dat wel, omdat deze foto's met de telefoon zijn gemaakt, dus ik had daar vrede mee, haha.

Dan is het een kwestie van fotoboek bestellen en binnen 5 dagen heb ik deze in huis. Echt heel fijn. De prijzen vallen ook mee. Voor dit fotoboek was ik ongeveer 30 euro kwijt. Een goede deal. Een goede budget tip dus. En ik heb een leuk aandenken aan mijn gave vakantie in Amerika!

fotoalbum.nl

Maak jij vaak online een fotoboek?

* dit is een gesponsorde blogpost *

 

Girls-Things 
LiveLifeMichelle
Wat leuk! Ik zal deze site zeker even als favoriet opslaan. Ik ben nu zelf bezig met mijn tweede fotoalbum, gewoon op de ouderwetse manier, lekker foto's inplakken, maar van een speciale trip of vakantie is zo'n boek misschien wel leuk!
07-10-2018 16:16
07-10-2018 16:16 • 1 reactie • Reageer
Girls-Things
Dat is ook erg leuk. 
07-10-2018 17:20
07-10-2018 17:20 • Reageer
Annemiek
Het is leuk om een fotoboek te maken. Dat scheelt met inplakken, schrijven en je kunt de foto's zo bewerken dat ze mooi tot hun recht komen. Zelf ben ik vertrouwd met en ander fotoprogramma.
07-10-2018 15:15
07-10-2018 15:15 • 1 reactie • Reageer
Girls-Things
Dankje, ja leuk :) 
07-10-2018 17:20
07-10-2018 17:20 • Reageer