Girlfriend Tag (1 jaar samen)

Girlfriend Tag (1 jaar samen)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Image title

Hoi! In mijn persoonlijke update konden jullie al lezen dat ik 1 jaar samen ben met mijn vriendje! 29 maart 2015 vroeg Thijs mij 'verkering'. Super schattig eigenlijk, hihi. Rond Valentijnsdag hebben wij de 'Boyfriend Tag' gedaan. Thijs wilde hem ook graag een keer andersom doen. Zoals beloofd zouden wij dat doen wanneer we 1 jaar hebben. Dus vandaag voor jullie de 'Girlfriend Tag'. Hoe goed ken ik Thijs na 1 jaar? Kijk mee naar de vragen en mijn antwoorden. Ohja, en ik word ook nog eens in de maling genomen in de video!

Liefs Merle van Girls-Things.

 


Beoordeel

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen