Girlfriend Tag (1 jaar samen)

Girlfriend Tag (1 jaar samen)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Image title

Hoi! In mijn persoonlijke update konden jullie al lezen dat ik 1 jaar samen ben met mijn vriendje! 29 maart 2015 vroeg Thijs mij 'verkering'. Super schattig eigenlijk, hihi. Rond Valentijnsdag hebben wij de 'Boyfriend Tag' gedaan. Thijs wilde hem ook graag een keer andersom doen. Zoals beloofd zouden wij dat doen wanneer we 1 jaar hebben. Dus vandaag voor jullie de 'Girlfriend Tag'. Hoe goed ken ik Thijs na 1 jaar? Kijk mee naar de vragen en mijn antwoorden. Ohja, en ik word ook nog eens in de maling genomen in de video!

Liefs Merle van Girls-Things.

 


Beoordeel

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen