Persoonlijke update: vrije dagen, weer school en minion koekjes

Persoonlijke update: vrije dagen, weer school en minion koekjes


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Image title

Hoi, er is weer een week voorbij in 2016. Afgelopen week had ik nog een paar daagjes vrij, maar moest er daarna toch echt weer aan geloven.... school. Alles begint weer zo'n beetje. In het weekend heb ik niet veel gedaan. Ik was erg moe en voelde me niet helemaal fit. Kijk en lees mee wat ik de afgelopen week allemaal gedaan heb op Girls-Things.nl

Liefs Merle van Girls-Things
 


Beoordeel

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
auto leasen
auto leasen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen