×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Verjaardag cadeaus- 21 jaar

Verjaardag cadeaus- 21 jaar


Hoi! Afgelopen maandag was ik jarig! Ik werd 21 jaar. Woehoeee, haha. Afgelopen zondag heb ik mijn verjaardag ook al gevierd voor vrienden en familie. Het was echt een super gezellige dag. We hebben lekker (veel) gegeten, gekletst en veel gelachen. Ik heb echt een top verjaardag gehad. Natuurlijk heb ik ook wat cadeautjes gekregen. Ik ben heel erg verwend vind ik zelf. In deze post laat ik mijn verjaardag cadeaus zien. Er zit gek genoeg veel nagellak tussen, haha.

dsc00025
Ik begin de verjaardag cadeaus met het cadeau dat ik van mijn ouders en vriendje heb gekregen. Een vlog camera! Mijn ouders en vriendje hebben dit cadeau samen aan mij gegeven en ben er echt super blij mee! Nu kan ik super mooie vlogs maken, haha. Het is een Sony DSC-WX500. Hij filmt full HD en maakt ook nog eens mooie foto's. Ik had dit echt niet verwacht, wauw. De foto's in dit artikel zijn ook allemaal met deze camera gemaakt.
dsc00019
Dan de cadeaus van mijn familie en vrienden. Een Rituals pakketje. Heerlijk! Rituals ruikt toch altijd zooooo lekker. Mmmhh
dsc00014
Mijn schoonmoeder had een leuk pakketje gemaakt met een mok voor een juffrouw hihi. Choclade met de smaak: caramel macchiato.
dsc00012
Douche schuim van de Hema. Hoe schattig zijn deze flesjes?!
dsc00015
En verder zat het hele mandje vol met Essie nagellakjes! Wauw! Ik wist dat bij hen de DA weg ging en ze heeft alle laatste Essie lakjes meegenomen voor mij. Echt super lief! De kleuren van links naar rechts: go overboard, tart deco, stylenomics, chillato, private weekend, mezmerised en clambake. Ik kan niet wachten om alle kleurtjes te proberen.
dsc00008
Dan zijn we nog niet klaar met de nagellak. Nee, van mijn oma kreeg ik ook 2 lakjes van de Hema. Nr. 011 heart breaker rouge en nr. 219 wicked wine.
dsc00020
En als laatste nagellak deze nailart pennen. Het zijn echt pennen waar je mee op je nagel kan tekenen. Ik kan er zo super dunne lijntjes mee maken. Hoe vet?!
dsc00022
Naast die nagellak pennen kreeg ik van mijn beste vriendin en haar ouders dit tijdschrift erbij.
dsc00023
En een advent kalender van de Trolls, haha. Super fun!
dsc00026

En natuurlijk kreeg ik ook nog veel leuke kaarten met inhoud. Ik word daar altijd vrolijk van (van die blije kaarten), hihi.

verjaardag cadeaus
De volgende dag op school kreeg ik van Ellen ook nog een cadeautje. Dit tijdschrift met 2 Tony's chocolonely repen erbij. Super lief!

En dat waren alle cadeaus. Ik ben echt super verwend en erg blij met alles! Iedereen bedankt voor de cadeaus en de leuke verjaardag. In deze persoonlijke update kun je lezen hoe mijn verjaardag verliep. En benieuwd wat ik die dag aanhad? Bekijk dat in deze video.

Ik ga nu genieten van alle cadeaus: nagels lakken, veel douchen en chocolade opeten. En dit alles kan ik vast leggen met mijn nieuwe camera, haha ;).

Liefs Merle
Em
Leuk hoor! Rituals is altijd goed he!! :)
05-01-2017 23:11
05-01-2017 23:11 • Reageer
Ramona Vroom
Leuke blog!! Leuke dingen heb je gehad!Rituals is heerlijk!
30-12-2016 13:57
30-12-2016 13:57 • Reageer