Slecht slapen

Slecht slapen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sinds een paar maanden slaap ik heel slecht. 

Het inslapen is moeilijk en wordt s'nachts heel veel wakker, het probleem is dan ook dat ik daarna nog heel moeilijk terug de slaap kan vatten. Heb al vanalles geprobeerd, zoals onder andere homeopathische geneesmiddelen,  thee drinken voor het slapen gaan, maar niets helpt.

Dus ik heb dan de dag erna totaal geen energie, en ben dan ook heel vaak moe, wat men werk een beetje verwaarloosd. Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ben nu al een tijdje bio- melatonine complex aan het nemen en het werkt. Eindelijk.
| 12:13 |
Ik gebruik al jaren slaapmedicatie, het is dat of max 2 u slaap per nacht.
| 18:16 |
Wat gebruik je dan?
| 18:54 |
Sorry ben soms wat laat met antwoorden, ik gebruik Zolpidem en Lormezetapam samen, dagelijks, of ik doe werkelijk geen oog dicht. En die combinatie werkt voor mij prima, wel zorgen dat je dan minstens 7 u kan doorslapen zodat medicatie echt zn werk kan doen. Ik heb nog nachten dat ik tussendoor rondwandel, maar als k dan terug ga liggen slaap ik ook weer. Moest ik deze oplossing niet samen met huisarts gevonden hebben had ik al lang "onder de zoden gelegen" en dat is helaas geen grap.
| 18:12 |
Heb helaas alles al geprobeerd, niets helpt.
| 12:42 |
Ik weet hoe vreselijk frustrerend dit is en hoe dit je kan opbreken. Ik slaap al een poos alleen maar met medicatie. Nu begrijp ik ook dat niet iedereen om medicatie staat te springen, of om hiervoor naar de huisarts te gaan. Ik zou je kunnen adviseren om melatonine te proberen. Dit is een natuurlijk middel die gewoon bij de drogist verkrijgbaar is. Je hebt ze alleen voor inslapen, en alleen voor doorslapen, en zelfs voor beiden tegelijk. Dit kan helpen, of wellicht de scherpe randjes eraf halen. Ik zou persoonlijk als ik in jouw schoenen stond, daarmee beginnen; voordat het slaapgebrek je verder opbreekt. Dan komen er andere dingen in beeld. Ik wil je niet laten schrikken, alleen slechts adviseren. Ik spreek uit ervaring. Slapen is belangrijk. Ik wens je veel sterkte en veel volwaardige nachten slaap toe!
| 07:32 |
Misschien je proberen te ontspannen voor je gaat slapen?
| 11:02 |
Mijn vriend slaapt ook zo ontzettend kort en slecht, dat is al een paar jaar zo.. die tip van DiaantjesLife over de banaan kende ik niet.. Al hebben wij geen magnetron hier in huis lol.. maar ga het toch even zeggen .. maar goed bij mijn vriend komt het door restless legs syndrom dus geen idee of dit dan helpt.. klote voor je hoor, ik hoop dat je snel beter slaapt!
| 09:37 |
Probeer eens een banaan rond 20.00 te eten. Snij die in stukjes, doe er wat kaneel over en dan 20 seconden in de magnetron. Ik slaap er heel goed van. In banaan zit veel melatonine #tipje
| 08:12 |
Bedankt voor de tip. Ga ik zeker eens proberen.
| 08:46 |
Ga ik eens proberen
| 11:02 |
Al eens mediteren geprobeert? Ik doe dat door een matra op te zetten als ik in bed lig...je hebt speciale muziek en mantra's voor slaap....check YouTube maar eens
| 08:03 |
Ik ken het probleem ... :-o
| 07:38 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen