De Beste Boeken over #Minimalisme en #Ontspullen - UPDATE 28-06-2018

De Beste Boeken over #Minimalisme en #Ontspullen - UPDATE 28-06-2018


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoe geïnspireerd ik ook kan raken van YouTube-filmpjes en TedX-Talks, ik wil toch ook iedere avond een boek lezen, en naast thrillers zijn boeken over minimalisme en opruimen absolute favorieten. Ik deel graag mijn favoriete en meest inspirerende titels op het gebied van minimalisme en ontspullen met jou. Laat je inspireren! Heb jij nog goede tips op het gebied van boeken over minimalisme, ontspullen en/of opruimen? Laat dan alsjeblieft je tip achter onder de blog. Ik wens jullie heel veel leesplezier!


"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen duurzaamheid, zero-waste, zelfvoorzienend leven en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Mee discussiëren en filosoferen over een rijker, groener en duurzamer leven? Kans maken om duurzame prijzen te winnen, zoals bamboe tandenborstels, Dopper-flessen, moestuin-zaad en vele anderen? 

Je kunt net als velen anderen gemakkelijk meelezen door lid te worden van haar super gezellige Facebook-groep, door te klikken --> GMVDMinimalism ". 
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb geen aanvullende tips. Wie weet in de toekomst ;)
| 17:24 |
Heel veel mensen in mijn omgeving, en wij zelf ook, zijn gaan consuminderen en opruimen. Ook met Kerstmis werden eetbare cadeautjes gedeeld. Zelf vragen wij al jaren om souvenirs en cadeaus die 'op' gaan.
| 20:43 |
Boeken hierover ken ik niet, maar weet wel dat te veel spullen in huis een veel grotere balast zijn dan men beseft
| 10:21 |
Zeker, en het boek van Marie Kondo inspireert enorm om dat te veranderen!
| 00:17 |
k Ga direct even bij de bibliotheek on line kijken, dank je
| 11:47 |
ik hebneen paar boeken thuis en 1 is voor mij belangrijk ook en dat is mijn bijbel
| 21:15 |
Tja, ieder z'n ding!
| 00:17 |
Ik zou er misschien eens eentje moeten lezen.
| 08:10 |
Niets moet, alles mag!
| 00:17 |
Goh, dat er al zo veel boeken over zijn :). Ik heb mijn wijsheid nog uit de vorige golf van ontspullen, zo'n 15 jaar geleden. En ga de verleiding weerstaan om er nog een of twee boeken over te kopen...
| 07:57 |
Leuk! Ik ben nog op zoek naar oudere boeken, maar dan digitaal.
| 00:17 |
Had je berichtje niet gezien. Volgens mij is het begonnen met 'simplify your life' zal digitaal ook wel te vinden zijn.
| 08:30 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen