Declutter - Schoenen #Ontspullen

Declutter - Schoenen #Ontspullen
Hallo allemaal! Welkom op dag 10 van de challenge! Leuk dat je er bij bent! 

De taak van vandaag is: doe 1 paar schoenen weg.

Voor mij werd dat een paar schoenen die ik voor paardrijden gebruikte. Tegenwoordig merk ik dat ik eigenlijk altijd mijn outdoor-laarzen aan schiet, en nooit meer mijn rij-schoenen. Ik had er al een keertje nieuwe veters ingedaan, maar desondanks pak ik ze eigenlijk nooit meer. Deze schoenen zijn nog wel redelijk wat geld waard, dus die ga ik maar verkopen. 

Op naar morgen!Hiernaast kun je zien wat je de komende dagen te wachten staat, en welke categorieën we gaan behandelen. 

Het doel is om in 30 dagen tijd 100 items uit je huishouden te verwijderen, en natuurlijk doe ik met je mee.

De spullen die je uit je leven verwijdert, kun je doneren (via een plaatselijke Weggeefhoek op Facebook of aan een Kringloopwinkel), verkopen (indien het om spullen van waarde gaat), recyclen (indien de materialen hiervoor geschikt zijn) of, in het uiterste geval, weggooien.

Natuurlijk mag je altijd méér weg doen dan het voorgeschreven aantal, of misschien ben je al zo ver dat je gewoon wat minder weg doet.


"GMVDMinimalism is een jonge vrouw die met veel plezier schrijft over besparen, minimalisme, bezuinigen, consuminderen en ontspullen, maar ook over alle levensvragen die haar bezig houden en onderwerpen die ter sprake komen. Daarnaast is zij gek op haar poes Sientje en haar twee paarden, Opa Paard en Oma Paard. Je kunt haar volgen onder de naam GMVDMinimalism op Facebook en hier op Yoors."
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het ruimt lekker op ook
| 21:50 |
Hier moet ik ook afhaken. Ik heb een stel (nep) crocs voor even snel naar buiten, 1 paar schoenen en 1 paar waterlaarzen. Die gaan pas weg als ze van lamlendigheid uit elkaar vallen.
| 20:17 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden