Declutter - DVD's #Ontspullen

Declutter - DVD's #Ontspullen


Hallo allemaal! Welkom op dag 2 van de challenge! Leuk dat je er bij bent! 

De taak van vandaag is: zoek je DVD's uit en kijk of het je lukt om 3 DVD's te verwijderen uit je collectie. 

Ik faal direct jammerlijk, :-) ! Ik ben al dusdanig georganiseerd dat ik alleen nog de DVD's heb waar ik echt van houd en die ik regelmatig kijk; de volledige box van Baantjer, Gooische Vrouwen, Sex & The City en Harry Potter. Hier gaat niets van weg. Ik ben al klaar!


Hiernaast kun je zien wat je de komende dagen te wachten staat, en welke categorieën we gaan behandelen. 

Het doel is om in 30 dagen tijd 100 items uit je huishouden te verwijderen, en natuurlijk doe ik met je mee.

De spullen die je uit je leven verwijdert, kun je doneren (via een plaatselijke Weggeefhoek op Facebook of aan een Kringloopwinkel), verkopen (indien het om spullen van waarde gaat), recyclen (indien de materialen hiervoor geschikt zijn) of, in het uiterste geval, weggooien.

Natuurlijk mag je altijd méér weg doen dan het voorgeschreven aantal, of misschien ben je al zo ver dat je gewoon wat minder weg doet.


Ik ben heel benieuwd naar jouw vorderingen! 

Als je me volgt op mijn Facebook-groep (facebook.com/gmvdminimalism), kun je foto's met me delen van jouw vorderingen, dat lijkt me super leuk! 

"GMVDMinimalism is een jonge vrouw die met veel plezier schrijft over besparen, minimalisme, bezuinigen, consuminderen en ontspullen, maar ook over alle levensvragen die haar bezig houden en onderwerpen die ter sprake komen. Daarnaast is zij gek op haar poes Sientje en haar twee paarden, Opa Paard en Oma Paard. Je kunt haar volgen onder de naam GMVDMinimalism op Facebook en hier op Yoors."


Hoe Werkt Dat? Verkopen op #Marktplaats...

Je opgeruimde DVD's op Marktplaats verkopen? Gebruik deze tips om snel te verkopen!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb er geen meer ook
| 21:52 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden