Declutter - Electronica #Ontspullen

Declutter - Electronica #Ontspullen
Hallo allemaal! Welkom op dag 20 van de challenge! Leuk dat je er bij bent! De taak van vandaag is: neem afscheid van 1 stuk electronica.

Terwijl ik hier over nadacht bakte ik een tosti, als lunch. Ik heb alleen maar electronica die ik daadwerkelijk gebruik, ik heb al bij de vorige declutter een nachtlampje weggedaan, en verder kan ik niets bedenken dat ik niet (bijna) dagelijks gebruik. En dan breekt het handvat van mijn tosti-ijzer af! Ik ben bijna blij, want hoewel het een heel fijn ijzer is, dat al jaren mee gaat, hoef ik vandaag niet te falen! En ik hoef hem niet eens meer schoon te maken. Die gaat in de bak om te recyclen. 1 stuk weggedaan vandaag! Yes!


Hiernaast kun je zien wat je de komende dagen te wachten staat, en welke categorieën we gaan behandelen. 

Het doel is om in 30 dagen tijd 100 items uit je huishouden te verwijderen, en natuurlijk doe ik met je mee.

De spullen die je uit je leven verwijdert, kun je doneren (via een plaatselijke Weggeefhoek op Facebook of aan een Kringloopwinkel), verkopen (indien het om spullen van waarde gaat), recyclen (indien de materialen hiervoor geschikt zijn) of, in het uiterste geval, weggooien.

Natuurlijk mag je altijd méér weg doen dan het voorgeschreven aantal, of misschien ben je al zo ver dat je gewoon wat minder weg doet.


"GMVDMinimalism is een jonge vrouw die met veel plezier schrijft over besparen, minimalisme, bezuinigen, consuminderen en ontspullen, maar ook over alle levensvragen die haar bezig houden en onderwerpen die ter sprake komen. Daarnaast is zij gek op haar poes Sientje en haar twee paarden, Opa Paard en Oma Paard. Je kunt haar volgen onder de naam GMVDMinimalism op Facebook en hier op Yoors."
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
als het toch stuk is...
| 10:27 |
Zo is dat!
| 23:20 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden