30 Days Declutter Challenge Dag 24 met #GMVDMinimalism - #Ontspullen

30 Days Declutter Challenge Dag 24 met #GMVDMinimalism - #Ontspullen


Hallo allemaal! Welkom op dag 24 van de challenge! Leuk dat je er bij bent! De taak van vandaag is: haal je portemonnee leeg en doe er minimaal 2 items uit weg.

Ik ben als minimalist natuurlijk al behoorlijk opgeruimd, maar ik kwam toch wat dingen tegen die eruit konden. Ten eerste een kassabon. Meestal weiger ik de kassabon, maar als je zelfscan doet bij de AH heb je de bon nodig om de winkel uit te komen, dus die had ik aangenomen en nog in m'n portemonnee, die kon direct bij het oud-papier. Dat kon ook met mijn stortingsbewijs van ING, nu ik heb gecheckt of het geld daadwerkelijk is bijgeschreven. En er zat (hoe dan!!!) een kauwgomtje in mijn portemonnee, in het vakje van kleingeld, die mocht ook weg :-). 

Geld heb ik trouwens vrijwel nooit in mijn portemonnee, ik betaal alles digitaal!

Op de foto hiernaast kun je zien wat je de komende dagen te wachten staat, en welke categorieën we gaan behandelen. 


Het doel is om in 30 dagen tijd 100 items uit je huishouden te verwijderen, en natuurlijk doe ik met je mee. De spullen die je uit je leven verwijdert, kun je doneren (via een plaatselijke Weggeefhoek op Facebook of aan een Kringloopwinkel), verkopen (indien het om spullen van waarde gaat), recyclen (indien de materialen hiervoor geschikt zijn) of, in het uiterste geval, weggooien. 

Natuurlijk mag je altijd méér weg doen dan het voorgeschreven aantal, of misschien ben je al zo ver dat je gewoon wat minder weg doet. "GMVDMinimalism is een jonge vrouw die met veel plezier schrijft over besparen, minimalisme, bezuinigen, consuminderen en ontspullen, maar ook over alle levensvragen die haar bezig houden en onderwerpen die ter sprake komen. Daarnaast is zij gek op haar poes Sientje en haar twee paarden, Opa Paard en Oma Paard. Je kunt haar volgen onder de naam GMVDMinimalism op Facebook en hier op Yoors."Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik kom nog niet tot 100 items
| 09:07 |
and its done
| 21:32 |
Mijn portemonnee is eerder een portemonniks :( er zijn vandaag 3 dingen (munten) uit gegaan zodat de kideren wat konden kopen omdat ze langer op school.zijn dan anders. En mooi dat ik baal (niet geplande uitgave)
| 12:13 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden