Declutter - Verpakkingsmaterialen #Ontspullen

Declutter - Verpakkingsmaterialen #Ontspullen


Daar zijn we dan, de laatste dag, en de taak van vandaag is; doe 3 verpakkingen weg. Ik heb ervoor gekozen om mijn enveloppen-la eens na te kijken. Ik koop alleen maar tweedehands, ook vaak via Internet, en de enveloppen waarin ik mijn spullen ontvang, hergebruik ik. Maar bij het nakijken bleken er toch een aantal stuks verpakking-materiaal overbodig te zijn. Die heb ik netjes gerecycled.

Het doel van deze challenge was afscheid te nemen van 100 spullen in 30 dagen. Ik deed gedurende de challenge 104 spullen weg. Sommigen kregen een nieuwe eigenaar via donatie, werden gerecycled, gingen de vuilnisbak in of eindigden bij de Kringloopwinkel. Een mooie, geslaagde challenge! Heb jij er ook iets aan gehad? Of heb je nog meer inspiratie nodig?


"GMVDMinimalism is een jonge vrouw die met veel plezier schrijft over besparen, minimalisme, bezuinigen, consuminderen en ontspullen, maar ook over alle levensvragen die haar bezig houden en onderwerpen die ter sprake komen. Daarnaast is zij gek op haar poes Sientje en haar twee paarden, Opa Paard en Oma Paard. Je kunt haar volgen onder de naam GMVDMinimalism op Facebook en hier op Yoors."Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat goed van je!
| 08:35 |
ruimt lekjer op toch
| 11:26 |
Wat goed dat het je is gelukt!
| 06:38 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden