Declutter - Boeken #Ontspullen

Declutter - Boeken #Ontspullen


Hallo allemaal! Welkom op dag 4 van de challenge! Leuk dat je er bij bent! De taak van vandaag is: verwijder 3 boeken uit je collectie en verkoop, doneer of recycle ze. 


Helaas, net als op dag 2, ben ik al te ver in het ontspul-proces; ik héb helemaal geen boeken. De laatste exemplaren heb ik weggedaan tijdens de vorige Opruim Challenge, waar ik in 28 dagen 406 spullen heb weggedaan.

Om toch een beetje mee te doen, heb ik mijn iPad erbij gepakt, en mijn digitale bibliotheek geopend. Hier kon ik 5 titels verwijderen die ik inmiddels gelezen heb. Echt fysieke ballast heb  ik hiermee niet verwijderd, maar mijn oude iPad 1 is wel weer een tandje sneller geworden, en de bibliotheek overzichtelijker!


8 Inspirerende Boeken over #Ontspullen, Minimalisme en Opruimen

Hier lees je welke titels in mijn gebied ik je kan aanraden!


Het doel is om in 30 dagen tijd 100 items uit je huishouden te verwijderen, en natuurlijk doe ik met je mee. De spullen die je uit je leven verwijdert, kun je doneren (via een plaatselijke Weggeefhoek op Facebook of aan een Kringloopwinkel), verkopen (indien het om spullen van waarde gaat), recyclen (indien de materialen hiervoor geschikt zijn) of, in het uiterste geval, weggooien. Natuurlijk mag je altijd méér weg doen dan het voorgeschreven aantal, of misschien ben je al zo ver dat je gewoon wat minder weg doet.Ik ben heel benieuwd naar jouw vorderingen! Als je me volgt op mijn Facebook-groep (facebook.com/gmvdminimalism), kun je foto's met me delen van jouw vorderingen, dat lijkt me super leuk! 

"GMVDMinimalism is een jonge vrouw die met veel plezier schrijft over besparen, minimalisme, bezuinigen, consuminderen en ontspullen, maar ook over alle levensvragen die haar bezig houden en onderwerpen die ter sprake komen. Daarnaast is zij gek op haar poes Sientje en haar twee paarden, Opa Paard en Oma Paard. Je kunt haar volgen onder de naam GMVDMinimalism op Facebook en hier op Yoors."
Beoordeel


Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden