Declutter - Badkamer #Ontspullen

Declutter - Badkamer #OntspullenHallo allemaal! Welkom op dag 6 van de challenge! Leuk dat je er bij bent! 

De taak van vandaag is: ruim je badkamerkastje op en doe minstens 3 spullen weg. Ik kon 4 dingen weg doen; een flesje massageolie en een tube bodylotion die ik dubbel heb, ik weet meteen iemand om deze aan weg te geven. In de prullenbak verdwenen het botte scheermesje en een uitgelubberd elastiekje. 

Hiernaast kun je zien wat je de komende dagen te wachten staat, en welke categorieën we gaan behandelen. 

Het doel is om in 30 dagen tijd 100 items uit je huishouden te verwijderen, en natuurlijk doe ik met je mee.

Hieronder zie je een voor- en na-foto van mijn kast. De spullen die je uit je leven verwijdert, kun je doneren (via een plaatselijke Weggeefhoek op Facebook of aan een Kringloopwinkel), verkopen (indien het om spullen van waarde gaat), recyclen (indien de materialen hiervoor geschikt zijn) of, in het uiterste geval, weggooien.

Natuurlijk mag je altijd méér weg doen dan het voorgeschreven aantal, of misschien ben je al zo ver dat je gewoon wat minder weg doet.


Binnenkijken - Thuis bij GMVDMinimalism - Afl. 4 - #Minimalisme

Hier zie je hoe mijn kastje er normaal gesproken uit ziet. Dan is het nog wel iets leger, in de link hieronder lees je meer over de oorzaak van het volle kastje.

Extreme Uitdaging - #Minimaliseren #Opruimen

Hier kun je lezen waarom mijn badkamer zo vol staat met verzorgingsproducten. Ik vind weggooien namelijk nog erger dan te veel spullen hebben.


Ik ben heel benieuwd naar jouw vorderingen! Als je me volgt op mijn Facebook-groep (facebook.com/gmvdminimalism), kun je foto's met me delen van jouw vorderingen, dat lijkt me super leuk! 

"GMVDMinimalism is een jonge vrouw die met veel plezier schrijft over besparen, minimalisme, bezuinigen, consuminderen en ontspullen, maar ook over alle levensvragen die haar bezig houden en onderwerpen die ter sprake komen. Daarnaast is zij gek op haar poes Sientje en haar twee paarden, Opa Paard en Oma Paard. Je kunt haar volgen onder de naam GMVDMinimalism op Facebook en hier op Yoors."
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Daar staat bij mij nog maar minimaal iets
| 21:51 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden