30 Days Declutter Challenge Dag 8 - Kleding #Ontspullen

30 Days Declutter Challenge Dag 8 - Kleding #Ontspullen


Hallo allemaal! Welkom op dag 8 van de challenge! Leuk dat je er bij bent! 

De taak van vandaag is: ruim 3 stuks kleding weg.

Ik kon 3 stuks weg doen. Ik heb een short die ik super leuk vind, maar helaas is-ie veel te groot geworden nadat ik een kilo of wat ben afgevallen. Het flatteert me echt niet meer en ik besloten er eindelijk afstand van te doen. Ook kon er nog een sjaal weg, ik draag deze bijna nooit omdat ie niet lekker warm is, en ik draag nooit iets alleen ter decoratie. Zonde om ruimte in te laten nemen dus. Verder ligt er nog een zwart hemdje in de kast van vriendje, die is eens per ongeluk blijven liggen, het is niet dat hij spullen bewust bij mij achterlaat, dus deze zal ik hem teruggeven.

5 Tips Voor Je Droom Garderobe - #Minimalisme

Hier zie je hoe de rest van mijn kast er uit ziet.

Hiernaast kun je zien wat je de komende dagen te wachten staat, en welke categorieën we gaan behandelen. 

Het doel is om in 30 dagen tijd 100 items uit je huishouden te verwijderen, en natuurlijk doe ik met je mee.

De spullen die je uit je leven verwijdert, kun je doneren (via een plaatselijke Weggeefhoek op Facebook of aan een Kringloopwinkel), verkopen (indien het om spullen van waarde gaat), recyclen (indien de materialen hiervoor geschikt zijn) of, in het uiterste geval, weggooien.

Natuurlijk mag je altijd méér weg doen dan het voorgeschreven aantal, of misschien ben je al zo ver dat je gewoon wat minder weg doet.

Ik ben heel benieuwd naar jouw vorderingen! Als je me volgt op mijn Facebook-groep (facebook.com/gmvdminimalism), kun je foto's met me delen van jouw vorderingen, dat lijkt me super leuk! 

"GMVDMinimalism is een jonge vrouw die met veel plezier schrijft over besparen, minimalisme, bezuinigen, consuminderen en ontspullen, maar ook over alle levensvragen die haar bezig houden en onderwerpen die ter sprake komen. Daarnaast is zij gek op haar poes Sientje en haar twee paarden, Opa Paard en Oma Paard. Je kunt haar volgen onder de naam GMVDMinimalism op Facebook en hier op Yoors."Beoordeel


Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden