Declutter - Bestek-La #Ontspullen

Declutter - Bestek-La #OntspullenHallo allemaal! Welkom op dag 9 van de challenge! Leuk dat je er bij bent! 

De taak van vandaag is: ruim je bestek-la op en verwijder minimaal 2 items!

Ik verwijderde uit mijn la een tang die ik al tijden bloed-irritant vind. Als ik er iets mee op pak, glipt het er zo weer tussenuit, maar toch heb ik hem steeds laten liggen. Vandaag was de dag van het afscheid. Tevens ging er een kaasschaaf weg; als ik al kaas eet, wat niet meer zo veel voorkomt sinds ik geen koelkast meer heb, dan zijn het voorgesneden plakken. Ik heb dus absoluut geen kaasschaaf nodig. Beiden maken de overtocht naar het huis waar ik de kringloopwinkel-aan-huis heb georganiseerd. Worden ze niet verkocht, mogen ze naar de kringloopwinkel in het dorp.


#Kringloopwinkel aan Huis - Geld Verdienen en #Ontspullen

Hier lees je over mijn kringloopwinkel aan huis.

Hiernaast kun je zien wat je de komende dagen te wachten staat, en welke categorieën we gaan behandelen. 

Het doel is om in 30 dagen tijd 100 items uit je huishouden te verwijderen, en natuurlijk doe ik met je mee.

De spullen die je uit je leven verwijdert, kun je doneren (via een plaatselijke Weggeefhoek op Facebook of aan een Kringloopwinkel), verkopen (indien het om spullen van waarde gaat), recyclen (indien de materialen hiervoor geschikt zijn) of, in het uiterste geval, weggooien.

Natuurlijk mag je altijd méér weg doen dan het voorgeschreven aantal, of misschien ben je al zo ver dat je gewoon wat minder weg doet.


Ik ben heel benieuwd naar jouw vorderingen! Als je me volgt op mijn Facebook-groep (facebook.com/gmvdminimalism), kun je foto's met me delen van jouw vorderingen, dat lijkt me super leuk! 

"GMVDMinimalism is een jonge vrouw die met veel plezier schrijft over besparen, minimalisme, bezuinigen, consuminderen en ontspullen, maar ook over alle levensvragen die haar bezig houden en onderwerpen die ter sprake komen. Daarnaast is zij gek op haar poes Sientje en haar twee paarden, Opa Paard en Oma Paard. Je kunt haar volgen onder de naam GMVDMinimalism op Facebook en hier op Yoors."
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heb ik ook gedaan een tijdje terug
| 21:50 |
ben ik ook al heeel lang mee bezig. Heb overal te veel van. En van minder spullen word je juist gelukkiger
| 22:13 |
Dat is zeker waar! Succes met je reis!
| 23:15 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden