30 Days Declutter Challenge met #GMVDMinimalism - #Ontspullen

30 Days Declutter Challenge met #GMVDMinimalism - #Ontspullen


Het is weer tijd voor een nieuwe challenge! Laatst deed ik een challenge waarbij ik 406 dingen heb weggedaan in 28 dagen tijd, maar ik merkte dat dat voor een hoop mensen toch wel wat te hoog gegrepen was. Vooral omdat mensen niet weten waar ze moeten beginnen, of omdat het aantal van 406 items toch een beetje angst aanjaagt.

Deze nieuwe challenge is toegankelijk voor zowel ervaren minimalisten en doorgewinterde ontspullers, als voor de beginners in deze levensstijl, die nog vol in het proces zitten van opruimen en spullen weg doen. Zelfs voor mensen die willen experimenteren met wat het met je doet als je overbodige spullen uit je leven verwijdert. Uiteraard doe ik zelf ook weer mee. Ik zal dan ook iedere dag foto's plaatsen van de spullen die ik heb weggedaan.


Hiernaast kun je alvast een sneak-peak opdoen van de categorieën waarin we gaan werken. Het komt écht allemaal goed, en ik heb zelfs voor mezelf het idee dat dit haalbaar is, terwijl ik echt al wel klaar ben met ontspullen. Maar als ik binnen afzienbare tijd mijn intrek neem in een Tiny House, zal ik toch nog veel meer spullen moeten loslaten, dus ik heb er zin in!

30 Days Declutter Challenge Dag 1 met #GMVDMinimalism - #Ontspullen

Klik meteen door naar de eerste dag van de challenge.


Laat je hieronder weten of je mee doet? We gaan morgen van start, ik zou het hartstikke leuk vinden als je meedeelt in het plezier! Ik zal je iedere dag begeleiden in de taak van de dag. 


Als je me volgt via facebook.com/gmvdminimalism kun je me ook foto's laten zien van jouw vorderingen. Ik kan niet wachten om te zien hoe jullie leefruimtes gaan opleven door jullie decluttering.

Wil je alvast wat inspiratie op doen? Lees dan alvast onderstaande blogs. 

"GMVDMinimalism is een jonge vrouw die met veel plezier schrijft over besparen, minimalisme, bezuinigen, consuminderen en ontspullen, maar ook over alle levensvragen die haar bezig houden en onderwerpen die ter sprake komen. Daarnaast is zij gek op haar poes Sientje en haar twee paarden, Opa Paard en Oma Paard. Je kunt haar volgen onder de naam GMVDMinimalism op Facebook en hier op Yoors."Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik doe zo'n beetje mee... het was me ontschoten, maar we ontspullen nog steeds. Op het moment worden de videobanden en dvds gecontrolerrd. Cd's hebben we al gehad. Het weekend is bij ons zo'n beetje standaard: wat zullen we nu eens weg doen?
| 12:29 |
dat ruimt dan flink op ook
| 10:09 |
Dat is wel de bedoeling! Doe je mee?
| 23:11 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden