50 Tips voor een Super Georganiseerd Huis

50 Tips voor een Super Georganiseerd Huis


Ik ben helemaal door het dolle! Ik zag net een YouTube-filmpje met 50 geweldige life-hacks die je helpen je woning te organiseren. Ik dacht dat ik het allemaal wel duidelijk voor ogen had, maar ik heb er veel leuke ideeën opgedaan. Ik wil dit filmpje graag met jullie delen! Ik ben er echt waanzinnig enthousiast van geworden! Kijk zelf maar!Je komt de gekste tips tegen, en dingen waarvan ik denk "het is zo simpel, waarom heb IK dat nooit bedacht?!". Kortom, een lekker filmpje om even goed gemotiveerd en geïnspireerd te raken. Veel plezier!

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism "Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Haha altijd handig allemaal :) Ik moet dringend eens wat spullen lozen! Wonderbaarlijk hoe weinig spullen ik in werkelijkheid nodig heb. Ik heb een heleboel spullen nog bij mijn moeder staan toen ik naar mijn vriend verhuisde. Ze staan er nog altijd... Zegt genoeg toch...
| 21:41 |
Leuk filmpje , dat beddengoed ga ik uitproberen zo oprollen , ben altijd in gevecht hihi
En die tekeningetjes rondom het stopcontact enig gewoon!
| 23:01 |
Zitten leuke ideeën tussen. Jammer dat we in een huurhuis zitten en toch niet echt 'ons ding' kunnen doen... :O Maar ik ben er wel tevreden over :)!
| 21:35 |
Super leuke ideeën!
| 18:48 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden