Alleen Maar Boodschappen Doen met 35% Korting.

Alleen Maar Boodschappen Doen met 35% Korting.


settings
 • Instellingen
 • Positie

  Automatische scrolling

Ik heb weer iets nieuws in m'n hoofd gehaald; ik heb mezelf een challenge opgelegd waarin ik 4 weken lang alleen maar boodschappen mag kopen met korting. Albert Heijn is mijn vaste supermarkt. Ze hebben een groot assortiment, verkopen producten in veel verschillende varianten en dus prijzen, en ze hanteren heel vaak korting. In het dorp waar ik woon is er een Lidl, Deen, Boni, Coop, DEKA en een Albert Heijn. De Albert Heijn is en blijft mijn favoriet. Dit heeft mede te maken met de mogelijkheid van de zelfscanner. Je loopt eigenlijk met en soort rekenmachine in de hand die continu voor je bijhoudt wat het totaalbedrag na kortingen is, en zo is het mogelijk om gemakkelijk in de hand te houden hoeveel je uit geeft.

Goed, kortingen dus. En dan niet zomaar de BONUS-korting, maar vooral de 35% kortingen. Het liefst in combinatie met BONUS. Dit heeft een aantal redenen:

 1. 35%-producten worden hier weggegooid als ze niet verkocht worden. Goed om bij stil te staan!
 2. Door de belofte aan mezelf alleen maar de -35% te kopen, zal ik actiever moeten opletten op koopjes.
 3. Je eet eens wat anders! Vandaag was er bijv. geen gewoon brood met 35%, maar wel krentenbrood. En i.p.v. een chips, nam ik geitenkaasrolletjes mee. 
 4. Soms kost het meer (-35% alsnog duurder als goedkoopst vergelijkbare), meestal bespaart het!
 5. Je leert andere producten kennen. Zo was ik blij verrast met de yoghurt. Normaal te duur, maar echt ontzettend lekker.
 6. Je zult creatief moeten zijn. Zo maakte ik uit het soeppakket bloemkool, wortel en bonen schoon, vroor ze apart in, en met het afsnijdsel en de overige groenten heb ik nu niet alleen de soep, maar ook drie porties groenten!

Er zijn ook nadelen:

 1. Verse producten kun je gemakkelijk scoren, maar bijv. conserven en toiletartikelen, is een kwestie van mazzel. Ik zal dus tegen situaties aanlopen dat ik niet kan kopen wat ik wil/nodig heb. 
 2. Hoewel het leven zonder koelkast goed bevalt, heb ik voor deze challenge besloten de koelvries-combinatie weer aan te zetten. 

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism ".
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Gisteren in de winkel, met een mandje vol afgeprijsde artikelen, dacht ik aan dit artikel. Hoe bevalt dit?
| 11:14 |
Ik doe zelf ook graag boodschappen met korting. Maar blijf er wel op letten dat sommige producten met een sticker toch soms nog duurder zijn dan een goedkoop b merk.
| 16:02 |
Leuke uitdaging, zonde dat het anders weggaat. Ik ben wel benieuwd wat het doet met je budget, want ik zou denk ik toch wel behoorlijk duurder uit zijn, wanneer ik alleen kijk naar de 35% stickers.
| 17:17 |
Gisteren in de winkel, met een mandje vol afgeprijsde artikelen, dacht ik aan dit artikel. Hoe bevalt dit?
| 11:15 |
Goed bezig! Succes!
| 16:16 |
Een leuke uitdaging!
| 21:26 |
Mooie uitdaging. Heb je ook een idee of er een bepaalde ritme inzit van wanneer ze die 35% sticker erop plakken? Ik heb in mijn AH het idee dat er op bepaalde dagen meer geplakt wordt, misschien omdat de volgende een nieuwe lading binnenkomt oid?
| 08:44 |
Dit is eigenlijk wel heel interessant! En inderdaad, je koopt dingen die je normaal gesproken niet snel zou kopen, maar die toch wel lekker zijn, het zorgt voor afwisseling, tof!
| 11:58 |
Wij kijken ook vaak naar 35%korting
| 19:47 |
Koop ook veel met sticker. Niet alleen bij AH maar ook bij de Aldi en Lidl heel af en toe bij Jumbo.
| 19:17 |
Hele goeie actie
| 18:31 |
Goede actie van je en hier hebben ze bij de AH ook bakken met non food producten staan met 35% of meer korting. Zit ook vaak wasmiddel en tandpasta bij, ja ook wijn hoor. En voor je brood er zijn bakkers die brood van gisteren verkopen voor minder.
| 17:38 |
Klopt, daar kwam de tandpasta op de foto ook uit. :-)
| 17:52 |
Leuke actie van je, vooral omdat je het red van de afval berg.
| 17:32 |

 

×

Yoors


exit_to_app Inloggen