Simpel Geld Besparen - No Spend Day/Week/Month

Simpel Geld Besparen - No Spend Day/Week/Month


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
 

Vandaag wil ik jullie graag vertellen wat de voordelen zijn van een No Spend Challenge. Ik heb eens 4 weken zo'n challenge gedaan, waarbij ik 28 dagen lang GEEN geld uitgaf. Niet aan boodschappen, noch aan cadeaus, transportkosten, of wat dan ook. Dat was nogal een uitdaging, maar ik heb het gered en einde van de periode kon ik 400,00 extra overmaken naar mijn spaarrekening.

Het was zomer, dus de moestuin bloeide welig, en dat was een groot voordeel. Jij hoeft echt geen 28 dagen vol te houden. Kies bijvoorbeeld voor een dag per week. Die dag geef je geen geld uit; niet aan boodschappen, niet aan benzine, niet aan cadeautjes, of wat dan ook. Doe je dit al? Of is de uitdaging niet groot genoeg? Pik dan twee dagen per week uit dat je geen geld uitgeeft, of drie. Het lijkt niets te schelen, maar het maakt je ongelooflijk bewust van wat je normaliter uitgeeft en wat je dus bespaart. "GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen duurzaamheid, zero-waste, zelfvoorzienend leven en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Mee discussiëren en filosoferen over een rijker, groener en duurzamer leven? Kans maken om duurzame prijzen te winnen, zoals bamboe tandenborstels, Dopper-flessen, moestuin-zaad en vele anderen? 

Je kunt net als velen anderen gemakkelijk meelezen door lid te worden van haar super gezellige Facebook-groep, door te klikken --> GMVDMinimalism ". 
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
4  weken geen boodschappen zou hier zeker niet lukken en vind ik ook niet zo nuttig. Dan is aan het eind van die tijd mijn hele voorraad op en wil ik die toch weer aanvullen na die 4 weken. Maar ik heb ook wel eens een no spend maand gedaan en dat leverde idd een leuk zakcentje op, zelfs al kocht ik wel gewoon boodschappen :)
| 18:05 |
Het leuke is dat je kunt gaan wildparken, oogsten uit de moestuin, op-eten wat je anders misschien was weg gegooid. Inderdaad, een weer aan te vullen voorraad op eten is zonde, maar al die dingetjes die in je vriezer, voorraadkast en koelkast liggen, die je steeds overslaat en niet weer opnieuw zou kopen, nu wel opeten, dat is winst!
| 18:12 |
Ga ik ook eens proberen. Maar ik geef volgens mij al niet elke dag geld uit.
| 21:01 |
Goed idee. Ik ga ervoor. Elke maandag en woensdag zal ik de komende tijd geen geld uitgeven. Ben benieuwd of het werkt voor me. :-)
| 18:35 |
Veel succes!
| 18:39 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen