Simpel Geld Besparen - No Spend Day/Week/Month

Simpel Geld Besparen - No Spend Day/Week/Month


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
 

Vandaag wil ik jullie graag vertellen wat de voordelen zijn van een No Spend Challenge. Ik heb eens 4 weken zo'n challenge gedaan, waarbij ik 28 dagen lang GEEN geld uitgaf. Niet aan boodschappen, noch aan cadeaus, transportkosten, of wat dan ook. Dat was nogal een uitdaging, maar ik heb het gered en einde van de periode kon ik 400,00 extra overmaken naar mijn spaarrekening.

Het was zomer, dus de moestuin bloeide welig, en dat was een groot voordeel. Jij hoeft echt geen 28 dagen vol te houden. Kies bijvoorbeeld voor een dag per week. Die dag geef je geen geld uit; niet aan boodschappen, niet aan benzine, niet aan cadeautjes, of wat dan ook. Doe je dit al? Of is de uitdaging niet groot genoeg? Pik dan twee dagen per week uit dat je geen geld uitgeeft, of drie. Het lijkt niets te schelen, maar het maakt je ongelooflijk bewust van wat je normaliter uitgeeft en wat je dus bespaart. 

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Mee discussiëren en filosoferen over een rijker, groener en duurzamer leven? Je kunt net als velen anderen gemakkelijk meelezen door lid te worden van haar Facebook-groep, door te klikken --> GMVDMinimalism ".

  
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ga ik ook eens proberen. Maar ik geef volgens mij al niet elke dag geld uit.
| 21:01 |
Goed idee. Ik ga ervoor. Elke maandag en woensdag zal ik de komende tijd geen geld uitgeven. Ben benieuwd of het werkt voor me. :-)
| 18:35 |
Veel succes!
| 18:39 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen