Bespaartip #103 - Money Saving Hacks - Hangen ipv Draaien

Bespaartip #103 - Money Saving Hacks - Hangen ipv Draaien


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo allemaal! Welkom bij deze money-saving serie. Dit hele jaar geef ik jou iedere dag een tip waarmee je geld kunt besparen. Misschien wel een dusdanige hoeveelheid geld dat je aan het einde van dit jaar honderden euro's hebt kunnen overhouden! Dat zou toch tof zijn? Ik hoop dat je mee doet! Ik wens je veel bespaarplezier!

13-04-2018

Probeer je kleding en ander wasgoed hangend te laten drogen aan de lucht, in plaats van het in de droger te stoppen. Dat heeft echt alleen maar voordelen.

  1. Het is milieuvriendelijk; je bespaart energie als de droger niet hoeft te draaien.
  2. Het is beter voor je kleding; die slijt veel minder snel.
  3. Het is minimalistischer, want je hebt niet zo'n lelijke droger nodig (ik zelfs nooit gehad!).
  4. Het kan altijd; als het buiten slecht weer is, kun je binnen drogen, met handige hangsystemen.
  5. Het scheelt een hoop ruis, want zo'n ding maakt altijd herrie.

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism ".Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik gebruik de droger ook heel weinig, alleen als ik het allemaal niet meer kwijt kan me slecht weer
| 23:43 |
Ik gebruik in de wintermaanden 2 x per week de droger. Alleen voor handdoeken en beddengoed. Ik woon vrij klein en heb weinig ruimte om te drogen. Vanaf april tot eind oktober is de stekker uit de droger en gebruik ik.hem.niet meer. Hij staat nu alweer 2 weken uit. En voldoet me al weer prima. 1 november mag ie weer aan. 
| 21:00 |

 

×

Yoors


exit_to_app Inloggen