Bespaartip #16 - Money Saving Hacks 2018 - Kringloopwinkel

Bespaartip #16 - Money Saving Hacks 2018 - Kringloopwinkel


Hallo allemaal! Welkom bij deze money-saving serie. Dit hele jaar geef ik jou iedere dag een tip waarmee je geld kunt besparen. Misschien wel een dusdanige hoeveelheid geld dat je aan het einde van dit jaar honderden euro's hebt kunnen overhouden! Dat zou toch tof zijn? Ik hoop dat je mee doet! Ik wens je veel bespaarplezier!

16-01-2018
Vandaag wil ik jullie graag vertellen over de kringloopwinkel. Ongeveer anderhalf jaar geleden heb ik besloten om niets meer nieuw te kopen. Dit nadat ik de meest geweldige winterjas vond in een kringloopwinkel voor slechts 14,00. Ik had op dat moment in de winkel niet een betere jas kunnen vinden en zeker niet voor dat geld. Als ik er zelfs de geweldigste jas kon kopen, dan is toch alles mogelijk? Op ondergoed, sokken en beddengoed na (die vraag ik indien nodig bijvoorbeeld voor mijn verjaardag of als Sinterklaas-cadeautje), koop ik alles tweedehands. Dit scheelt ongelooflijk veel geld en is ook nog beter voor het milieu. Buiten dat besteedt je je geld in een kringloopwinkel over het algemeen goed, omdat de meesten arbeidsplaatsen creëren, al dan niet vrijwillig, voor mensen die het (eventjes) moeilijk hebben in de maatschappij. Aan alle kanten de beste optie, en ik koop regelmatig splinternieuwe dingen in de kringloopwinkels! Mijn favoriete winkels, waar je mooie (vaak ook nieuwe) spullen kunt vinden, vind je in de blog hieronder. Zeker nu, zo net na de feestdagen en met de goede voornemens nog vers, ruimen heel veel mensen op, wat resulteert in grote aanvoer van (nieuwe) spullen. Kringlopen, dus!


"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism "
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik zal hier weer eens een rondje doen
| 19:18 |
Leuk!
| 00:32 |
Ik zal eens op zoek gaan naar goede kringloopwinkels hier in de buurt.
| 10:17 |
Download anders de app 'Kringloop'!
| 00:32 |
Bij ons vreselijk duur.. link hem bij mij aan de weggeefwinkel
| 06:48 |
Dat kan natuurlijk ook!
| 00:32 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden