Bespaartip #2 - Money Saving Hacks 2018 - Oude Oliebollen

Bespaartip #2 - Money Saving Hacks 2018 - Oude Oliebollen


Bespaartip #1 - Money Saving Hacks 2018

Beginnen bij het begin, kan hier!

Hallo allemaal! Welkom bij deze money-saving serie. Dit hele jaar geef ik jou iedere dag een tip waarmee je geld kunt besparen. Misschien wel een dusdanige hoeveelheid geld dat je aan het einde van dit jaar honderden euro's hebt kunnen overhouden! Dat zou toch tof zijn? Ik hoop dat je mee doet! Ik wens je veel bespaarplezier!

02-01-2018
De tweede tip komt vandaag misschien wel goed van pas, en ik vermoed dat deze gedurende het jaar in allerlei variaties nog wel langs zal komen; restjes! Restjes zijn geweldig en we hebben ze eigenlijk allemaal wel, zo na de feestdagen. Wat denk je van de overgebleven oliebollen? Na Oudjaaravond, gevolgd door de Nieuwjaarsborrel, is het wel een beetje gedaan met de oliebol. Maar wat doe je dan met die overgebleven bollen? Nou; bakken! Op een hele simpele manier, en met ingrediënten die je waarschijnlijk nog in huis hebt (en zo niet, die niet teveel kosten) maak je van je overgebleven oliebollen een heerlijk ontbijt, brunch of lunch in de vorm van wentelteefjes!
Eet smakelijk!"GMVDMinimalism is een jonge vrouw die met veel plezier schrijft over besparen, minimalisme, bezuinigen, consuminderen en ontspullen, maar ook over alle levensvragen die haar bezig houden en onderwerpen die ter sprake komen. Daarnaast is zij gek op haar poes Sientje en haar twee paarden, Opa Paard en Oma Paard. Je kunt haar, en al haar tips, volgen onder de naam GMVDMinimalism op Facebook en hier op Yoors."
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nooit gooi ik restjes weg ik vind dat zonde ook
| 09:37 |
Lekker bezig!
| 09:50 |
Leuk idee maar het blijft dus gewoon opeten/paar dagen oliebollen eten LOL Invriezen is ook een optie en bvb opeten avond voor je verjaardag, je eigen oudjaarsavond. Zelf heb ik niets over. Ik bak nog bij dit jaar want anders is het nogal verspilling van de olie.
| 06:34 |
Jup, het blijft opeten! Ik heb ze net op! Bespaart weggooien en een nieuw ontbijt (en dus geld).
| 09:50 |
Ik ga morgen denk ik nog wat bakken als ik mij goed voel :)
| 17:07 |
En? Lekker?
| 02:51 |
Ja ze waren zo weg en niet eens door mijn mond. Mijn zoon was zeer teleurgesteld over hoe weinig er was...
| 08:07 |
Hahaha, onverzadigbaar!
| 00:06 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden