Bespaartip #22 - Money Saving Hacks 2018 - Kladblokken

Bespaartip #22 - Money Saving Hacks 2018 - Kladblokken


Hallo allemaal! Welkom bij deze money-saving serie. Dit hele jaar geef ik jou iedere dag een tip waarmee je geld kunt besparen. Misschien wel een dusdanige hoeveelheid geld dat je aan het einde van dit jaar honderden euro's hebt kunnen overhouden! Dat zou toch tof zijn? Ik hoop dat je mee doet! Ik wens je veel bespaarplezier!

22-01-2018

Als je net als ik veel schrijft, is het handig 'n notitieblok bij de hand te hebben. Veel mensen gebruiken hun telefoon, maar bijna iedereen heeft wel eens 'n kladje nodig. Die maak je zelf; vouw eenzijdig gebruikte a4-tjes, met de schone kant buiten, vervolgens perforeer je de open zijdes, stapel je de blaadjes op en bindt je de stapel met veters, elastiek of tie-wrap. Hoe? Kijk het YouTube-filmpje van zero-waste goeroe Bea Johnson.

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism "Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hahaha, deze gebruik ik al lang en mijn kids vinden het er los over. Je blogs geven me moed om door te zetten. Thanks
| 20:41 |
Wat gaaf om te horen. GO GIRL!
| 22:50 |
Zo gebruik ik de achterkant van 'mislukte' tekeningen ook als notitieblaadje.
| 14:06 |
Ja, super handig!
| 22:50 |
Helemaal als je schoolgaande kinderen hebt.. onvoorstelbare papierverspillers die scholen. Ik zet notities in mijn telefoon. Hang deze van jou aan mijn papier
| 11:20 |
Dank daarvoor. Telefoon is inderdaad ook vaak handig, maar voor duidelijk overzicht of snelle notities ter inspiratie prefereer ik papier.
| 22:50 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden