Bespaartip #3 - Money Saving Hacks 2018 - Abonnementen

Bespaartip #3 - Money Saving Hacks 2018 - Abonnementen


Hallo allemaal! Welkom bij deze money-saving serie. Dit hele jaar geef ik jou iedere dag een tip waarmee je geld kunt besparen. Misschien wel een dusdanige hoeveelheid geld dat je aan het einde van dit jaar honderden euro's hebt kunnen overhouden! Dat zou toch tof zijn? Ik hoop dat je mee doet! Ik wens je veel bespaarplezier!

03-01-2018
De makkelijkste en snelste manier van besparen is het verlagen van je vaste lasten, maar niet iedereen is bereid alle luxe zomaar op te geven. Ik ook niet! Ik wil eigenlijk exact dezelfde luxe, maar dan voor veel minder geld! Voor mij zit die luxe in het lezen van mijn favoriete tijdschrift met een kop thee op de bank. Ik ben al jaren een fervent lezer van het magazine LINDA., dat een ongelooflijke prijs heeft. Hoe dan tóch besparen? Het is een prachtig blad, maar kost (uit m'n hoofd) zo'n 7 euro per exemplaar. Ik heb het allereerste tot en met het laatste nummer compleet, maar ik weiger 7 euro per blad te betalen. Eens per kwartaal struin ik het Internet af en koop ik de laatste drie uitgaves tweedehands, meestal via Marktplaats. In de meeste gevallen betaal ik inclusief verzendkosten rond de 6,50. Ik moet wat langer wachten, maar ik bespaar ruim 66% en heb toch mijn verzameling compleet. Ik betaal dus nooit meer aan abonnementen!


"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism "
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je kunt ook in de bieb kezen, informeren bij vrienden, buren. Zelf heb ik nog een aantal oudere tijdschriften zoals Rodentia en Psychologie die altijd leuk blijven om te herlezen. Een echt goed nummer koop ik liever los dan met een abonnement te zitten. Er is geen blad dat ik zo geweldig vindt dat ik daar naar uut zit te kijken.
| 08:58 |
Voor mij dus wel, dan is dit een goed alternatief! Bibliotheek-abonnement gebruik ik te weinig, maar hoe ik aan m'n boeken kom, dat laat ik een andere keer wel weer weten.
| 00:07 |
Ik heb/had geen abonnement ging lekker in de bieb zitten lezen.
| 00:09 |
Slim om dat zo te doen! Ik vond een tijdschrift ook altijd leuk te lezen, maar "bespaarde" dan door zo'n weekpakket van 2,95 te nemen met meerdere tijdschriften erin. Geen linda dus dat is geen optie voor jou ;) maar zo is het mooi opgelost, vind die prijzen tegenwoordig echt belachelijk hoog. Hongaarse tijdschriften trekken me sowieso niet ;) dus hier heb ik het makkelijk met daarop besparen
| 17:02 |
Dat is ook slim inderdaad!
| 23:23 |
Ik ben het met je eens dat je voor tijdschrift abonnementen veel te veel betaald. Ik heb ze dan ook niet. Overigens koop ik ze ook niet los ... ik kijk veel tijdschriften in 'mijn genre' online.
| 08:30 |
Dat is slim, maar kost ook vaak nog een hoop geld.
| 23:22 |
Nee dat kost me alleen mijn internet abonnement ... ik betaal niet extra daarvoor. Waar ik voor moet betalen kijk ik niet ;-)
| 07:05 |
Het meest kun je besparen door niets dan alleen de nodige dingen te halen . dus werk met een shop briefje met daarop de nodige boodschappen
| 09:06 |
Doe ik ook, maar soms wil je wél de luxe, maar niet de kosten.
| 22:04 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden