Bespaartip #5 - Money Saving Hacks 2018 - Netflix

Bespaartip #5 - Money Saving Hacks 2018 - Netflix


Hallo allemaal! Welkom bij deze money-saving serie. Dit hele jaar geef ik jou iedere dag een tip waarmee je geld kunt besparen. Misschien wel een dusdanige hoeveelheid geld dat je aan het einde van dit jaar honderden euro's hebt kunnen overhouden! Dat zou toch tof zijn? Ik hoop dat je mee doet! Ik wens je veel bespaarplezier!


05-01-2018
Ik heb geen televisie-abonnement meer, maar doe alles via de apps van zenders, waar ik simple terug kan kijken, bespaart een hoop geld! Maar Netflix is geweldig, en ik zou niet zonder willen. Die series! :-)


Overleg eens met de buren (of nichtje, zwager, oma, collega); hebben zij een Netflix-abonnement en willen ze de kosten delen?  Kies hiervoor en bespaar 12 x 4,00 = 48,00 per jaar!
Dit is natuurlijk ook toepasbaar op de krant, tijdschriften en nog zoveel meer! Veel kijkplezier!


"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism "
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb een abonnement voor 5 personen en dat delen we met een 8 tal personen. Wel handig zo.
| 19:06 |
Ik kijk netflix gratis
| 10:40 |
Ja dat word hier ook gedaan!
| 00:29 |
Wij als gezin delen ons abonnement,zo betalen we allemaal een beetje werkt prima
| 23:39 |
Dat kan natuurlijk ook!
| 00:04 |
Inderdaad kan dat best wat schelen, vooral voor de mensen voor wie elke cent telt!
| 23:39 |
Voor mij telt niet elke cent, maar ik vind het een sport. Ik deel mijn abonnement zelf trouwens, ook!
| 00:04 |
Gevonden! Ik doe dit ook zo met een groepje vrienden. :-)
| 13:05 |
Ideaal!
| 00:04 |
Ik wil ook graag Netflix, maar het delen met iemand is echt een goed idee!
| 12:26 |
Gewoon vragen; Facebook, familie, vrienden of collega's!
| 00:05 |
Wij hebben ook al jaren geen tv aansluiting. Niemand mist het kinderen ook niet. Ik heb zat films/series op dvd/video en wij kijken die hooguit in de wintermaanden. Netflix kijken we evt via dochter en dat kost ons niets..
| 09:32 |
Slim! Ik heb ook geen DVD-speler of iets dergelijks. Ik stream via Apple TV. YouTube, Netflix, whatever.
| 00:05 |
Ik heb een video/dvd speler al jaren en veel gebruikt
| 00:12 |
Wederom een goede tip. Wij hebben ook geen tv abonnement. Ook wij kijken als we perse iets willen zien terug met "uitzending gemist", we kijken tv via de gratis free to air zenders via een schotel. Nederland 1, 2 en 3 zijn altijd gratis te ontvangen. Regionale omroepen ook ... Netflix hebben we niet ... dus daar kan ik niet over meepraten ;-)
| 07:20 |
Mocht je het toch ooit willen, kun je altijd met iemand delen!
| 00:06 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden