Bespaartip #41 - Money Saving Hacks 2018 - Douchetimer

Bespaartip #41 - Money Saving Hacks 2018 - Douchetimer


Hallo allemaal! Welkom bij deze money-saving serie. Dit hele jaar geef ik jou iedere dag een tip waarmee je geld kunt besparen. Misschien wel een dusdanige hoeveelheid geld dat je aan het einde van dit jaar honderden euro's hebt kunnen overhouden! Dat zou toch tof zijn? Ik hoop dat je mee doet! Ik wens je veel bespaarplezier!


10-02-2018


Vandaag deel ik met jullie een tip die mij erg veel gemak heeft opgeleverd. Een douchetimer is ideaal als je, zoals ik, nogal een douche-dromer bent. Ik heb de eerste keer de timer aangezet om te meten hoelang ik douche als ik er niet bij nadenk. Daarna heb ik de timer iedere keer op 10 seconden korter gezet.

Na verloop van de tijd merk je dat je soms al sneller klaar bent dan de wekker af gaat. Nu douche ik gemiddeld 6 minuten korter dan ik deed voordat ik de wekker op de muur had geplakt.

Ze zijn niet duur en ze besparen tijd, water en dus ook geld. Je kunt een douchetimer gemakkelijk voor een klein bedrag bestellen. Bijv. hier: DOUCHETIMER."GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism ".Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wilde dit direct bestellen maar ze zijn uit voorraad momenteel, kei goeie tips maar precies niet voor ;-(
| 22:23 |
Hhaha handig. Moet lachen omdat ik zelf echt een hekel heb aan douchen. Bij mij is het dus een kwestie van inzepen en heel snel afspoelen. Ik denk hooguit 3 minuten en dan ben ik er weer onderweg.
| 13:56 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden