Bespaartip #43 - Money Saving Hacks 2018 - Sluipverbruik

Bespaartip #43 - Money Saving Hacks 2018 - Sluipverbruik


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo allemaal! Welkom bij deze money-saving serie. Dit hele jaar geef ik jou iedere dag een tip waarmee je geld kunt besparen. Misschien wel een dusdanige hoeveelheid geld dat je aan het einde van dit jaar honderden euro's hebt kunnen overhouden! Dat zou toch tof zijn? Ik hoop dat je mee doet! Ik wens je veel bespaarplezier!

12-02-2018

Een super makkelijke tip vandaag! Ken je die stekker-doos hiernaast? Ze zijn voor weinig te koop bij Kringloopwinkels en ze besparen geld. Ik heb deze in de meterkast gemonteerd, en er zitten onder andere stekkers van mijn router en de deurbel in. Iedere keer dat ik ga slapen, zet ik de knop om, en zo verbruiken 5 aansluitingen geen (sluip)stroom. Heb ik daarna een drukke dag en zet ik hem pas in de avond weer aan? Dan heeft dat zo 24 uur stroomverbruik gescheeld!

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism ".Beoordeel


×

Yoors


exit_to_app Inloggen