Bespaartip #56 - Money Saving Hacks - Waxientjes in Stompkaarsen

Bespaartip #56 - Money Saving Hacks - Waxientjes in Stompkaarsen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo allemaal! Welkom bij deze money-saving serie. Dit hele jaar geef ik jou iedere dag een tip waarmee je geld kunt besparen. Misschien wel een dusdanige hoeveelheid geld dat je aan het einde van dit jaar honderden euro's hebt kunnen overhouden! Dat zou toch tof zijn? Ik hoop dat je mee doet! Ik wens je veel bespaarplezier!

25-02-2018
Ik ben iemand die in deze koude tijden graag kaarsjes brandt. Ze geven licht, warmte en gezelligheid. Maar kaarsen zijn niet goedkoop en ze branden vaak niet helemaal op. Ik heb er daarom voor gekozen om de stompkaarsen te kopen (bij de Kringloopwinkel) die ik mooi vind, om vervolgens na een avond branden, een waxientje in het opgebrande deel te stoppen. Zo hoef ik nooit de mooie kaarsen te vervangen, alleen de waxientjes. Dat scheelt een hoop geld en afval. En ik hoef niet steeds op zoek naar nieuwe mooie kaarsen!

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism ".Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat heb je weer goed gevonden
| 16:48 |
Ik vond het zelf ook bijzonder slim! ;-)
| 16:49 |
Wat een goed idee. Nooit aan gedacht.
| 14:03 |
Dat doe ik ook regelmatig. En opnieuw kaarsen van maken, heb je dat al geprobeerd?
| 09:46 |
Das wel een handige... ik hou van kaarsjes branden
| 08:40 |

×

Yoors


exit_to_app Inloggen