Bespaartip #57 - Money Saving Hacks - Stroom Besparen

Bespaartip #57 - Money Saving Hacks - Stroom Besparen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo allemaal! Welkom bij deze money-saving serie. Dit hele jaar geef ik jou iedere dag een tip waarmee je geld kunt besparen. Misschien wel een dusdanige hoeveelheid geld dat je aan het einde van dit jaar honderden euro's hebt kunnen overhouden! Dat zou toch tof zijn? Ik hoop dat je mee doet! Ik wens je veel bespaarplezier!

26-02-2018
Een simpele manier om een hoop geld te besparen; ga door je hele huis en trek alle stekkers uit de stopcontacten. Vanaf nu plaats je alleen de stekkers terug die je nodig hebt om te doen wat je moet doen. Deze truc leerde mij dat ik heel veel dingen op het stroom aangesloten had die dat niet nodig hadden. Denk bijvoorbeeld aan je DVD-speller. Kun je die niet alleen inpluggen wanneer je hem gebruikt?  Ik zette de mechanische ventilatie uit die 24/7 draaide. Ik heb altijd de ramen open, dus onnodig. En dat scheelt!

"GMVDMinimalism is een enthousiaste schrijfster die met veel plezier haar stukken deelt over besparen en bezuinigen, minimalisme, consuminderen, ontspullen en simpel leven, maar ook over alle andere onderwerpen die ze in het dagelijks leven tegenkomt.

Wil je haar volgen en altijd als eerste op de hoogte zijn van haar dagelijkse schrijfsels? Je kunt haar, en al haar tips, gemakkelijk lezen door haar te volgen hier op Yoors, of via haar Facebookpagina, door te klikken --> GMVDMinimalism ".Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Vind ik een hele goeie! Ik probeer ook alle lampen uit te doen in de ruimtes waar ik me niet bevind, eerder liet ik daar de lampen nog wel eens aan staan
| 10:08 |
Dat is een hele goede. Hiermee kun je veel geld besparen op stroom. Heel veel dingen zijn sluipverbruikers
| 16:31 |
Precies!
| 16:49 |

×

Yoors


exit_to_app Inloggen